Lacey demiş ki:Yeni şarkılar çok güzel olmuş, başarılarınızın devamını dilerim 🙂 "Son Defa", uzun bir parçanın bitiş bölümü ya da bir filmin soundtrack parçası gibi duruyor 🙂
Rojdaras demiş ki:Evet sevgili rock severler..Pyracantha yepyeni 2 çalışmayla tekrar karşınızda..İlk besteleri Ruhsuz Kadın'la Ankaralı müzikseverlerin dikkatini çeken grup;son şarkıları;Anlatır Tekrar ve Son Defa ile başarı merdivenlerine şimdiden asılmış gözüküyor..Yeni kayıtlarını çok beğendiğimizi belirtiyor,başarılarının dewamını diliyoruz..
Pyracantha Çankaya Grubu
Organizer demiş ki:Pyracantha Yeni İki Parçasıyla Kendini Göstereceğe Benziyor 😉
Birde Canlı Performance ını Dinlemek Lazım Tabi :twisted: 8)
visual_silencer demiş ki:arkadaslar oncelikle soylemeliyim ki kaydınızı iple ceken biriydim yalnız ciddi anlamda hayal kırıklıgına ugradım kayıt kalitesinden dolayı biraz uzuldum davullarda inanılmaz hatalar var ki bunların büyük bir kısmı kapatılmaya calısılmıs crash e her vurusunda icim gtitti cidden gitar tonları cok yavan kacmıs yani cok kirli ve geride kalmıs basslarla kickler pek birbirini tutmuyo (mert biara kulagını cok pis cekicem)ama gul hanımın vokali cidden beni benden aldı sozler mukemmel ama keske aynı ozen diger enstrumanlardada gosterilseydi....gercekten uzuldum boyle olmasına 🙁
zanax04 demiş ki:visual_silencer demiş ki:arkadaslar oncelikle soylemeliyim ki kaydınızı iple ceken biriydim yalnız ciddi anlamda hayal kırıklıgına ugradım kayıt kalitesinden dolayı biraz uzuldum davullarda inanılmaz hatalar var ki bunların büyük bir kısmı kapatılmaya calısılmıs crash e her vurusunda icim gtitti cidden gitar tonları cok yavan kacmıs yani cok kirli ve geride kalmıs basslarla kickler pek birbirini tutmuyo (mert biara kulagını cok pis cekicem)ama gul hanımın vokali cidden beni benden aldı sozler mukemmel ama keske aynı ozen diger enstrumanlardada gosterilseydi....gercekten uzuldum boyle olmasına 🙁
yorumların için çok saol.baya ii takip etmişsin 🙂 kayıtların hem bu kadar uzun sürmesinin hem de farkettiğin hataların tek sebebi benim diyebilirim 🙂 kendi özel sorunlarımdan ötürü grubuma sıkıntı çektirmedim diil.onlar ellerinden gelenin en iisini yapmaya çalıştılar buna inanabilirsin.ben 1 ay suren kayıt-mix süresince sadece 1 kere aralarında bulunabildim.yani davulları apar topar kaydedip ankara dışına çıkmam gerekti.bu yüzden de daha sora girip daa ii bi kayıt alma şansım olmadı.dierleri de o apar-topar kaydımsı davulların üstüne ellerinden geleni yaptılar.özene deinmişsin.şunu söliebilirim davullar dışında her enstürmana çok özen gösterildi.ha bi de mertin suçu yok çekme kulaklarını 🙂 bende 2 tane var birini de mertin yerine çekersin 🙂 🙂 tüm suç bende 🙂 gitar tonlarına gelince de şunu söleim.gitar kaydına birden fazla kez farklı tonlarla girildi kaydedildi ve içimize en çok sineni seçtik.akustikle,elektroyla ayrı ayrı denendi.neyse en azından vokal ve sözlerle hayal kırıklıını bi nebze de olsa azaltmışızdır umarım.düşüncelerin için cidden çok saol..
zanax04 demiş ki:abi günah keçisi felan ilan ettiğim yok.benim orda demek istediğim hani mertin bi şeyi yok kicklerle bassın bazı yerlerde örtüşmemesinin sebebi sadece mert diil benden de kaynaklanıo.bunun gibi şeyler 🙂 annadın sen 🙂 🙂
EmilioDeCarro demiş ki:zanax04 demiş ki:visual_silencer demiş ki:arkadaslar oncelikle soylemeliyim ki kaydınızı iple ceken biriydim yalnız ciddi anlamda hayal kırıklıgına ugradım kayıt kalitesinden dolayı biraz uzuldum davullarda inanılmaz hatalar var ki bunların büyük bir kısmı kapatılmaya calısılmıs crash e her vurusunda icim gtitti cidden gitar tonları cok yavan kacmıs yani cok kirli ve geride kalmıs basslarla kickler pek birbirini tutmuyo (mert biara kulagını cok pis cekicem)ama gul hanımın vokali cidden beni benden aldı sozler mukemmel ama keske aynı ozen diger enstrumanlardada gosterilseydi....gercekten uzuldum boyle olmasına 🙁
yorumların için çok saol.baya ii takip etmişsin 🙂 kayıtların hem bu kadar uzun sürmesinin hem de farkettiğin hataların tek sebebi benim diyebilirim 🙂 kendi özel sorunlarımdan ötürü grubuma sıkıntı çektirmedim diil.onlar ellerinden gelenin en iisini yapmaya çalıştılar buna inanabilirsin.ben 1 ay suren kayıt-mix süresince sadece 1 kere aralarında bulunabildim.yani davulları apar topar kaydedip ankara dışına çıkmam gerekti.bu yüzden de daha sora girip daa ii bi kayıt alma şansım olmadı.dierleri de o apar-topar kaydımsı davulların üstüne ellerinden geleni yaptılar.özene deinmişsin.şunu söliebilirim davullar dışında her enstürmana çok özen gösterildi.ha bi de mertin suçu yok çekme kulaklarını 🙂 bende 2 tane var birini de mertin yerine çekersin 🙂 🙂 tüm suç bende 🙂 gitar tonlarına gelince de şunu söleim.gitar kaydına birden fazla kez farklı tonlarla girildi kaydedildi ve içimize en çok sineni seçtik.akustikle,elektroyla ayrı ayrı denendi.neyse en azından vokal ve sözlerle hayal kırıklıını bi nebze de olsa azaltmışızdır umarım.düşüncelerin için cidden çok saol..
visual silencer erçinin dediği gibi gerçekten güzel takip etmişsin eleştirilerin için çok sağol birdaha ki bestemizde daha iyisini yapmak için elimizden geleni yapacağız erçincim şöyle bir durum varki o 1 ay süresince yanımızda olsanda olmasanda hatalar yada eleştiriler tek tarafa çekilemez hata varsa yada eleştiri varsa bu hepimiz için geçerlidir yani kafana ben ne yaptım gibisinden bir soru gelsin istemiyorum şahsen o yüzden kendini suçlamayı bırak sonuçta 2 beste yaptık şuana kadar güzel şeyler de duyduk eleştirilerde aldık bu gayet normal bişi kendini günah keçisi konumuna getirme benide hasta etme 🙂 heuheuhe tekrar teşekkür ediyoruz visual silencer dediğim gibi söylediklerin bizim kendi hatalarımızı gidermemiz için çok yol katettirecektir zaman ayırdığın ve değerli yorumlarını bizle paylaştığın için çok sağol sevgiler saygılar ....
visual_silencer demiş ki:EmilioDeCarro demiş ki:zanax04 demiş ki:visual_silencer demiş ki:arkadaslar oncelikle soylemeliyim ki kaydınızı iple ceken biriydim yalnız ciddi anlamda hayal kırıklıgına ugradım kayıt kalitesinden dolayı biraz uzuldum davullarda inanılmaz hatalar var ki bunların büyük bir kısmı kapatılmaya calısılmıs crash e her vurusunda icim gtitti cidden gitar tonları cok yavan kacmıs yani cok kirli ve geride kalmıs basslarla kickler pek birbirini tutmuyo (mert biara kulagını cok pis cekicem)ama gul hanımın vokali cidden beni benden aldı sozler mukemmel ama keske aynı ozen diger enstrumanlardada gosterilseydi....gercekten uzuldum boyle olmasına 🙁
visual silencer erçinin dediği gibi gerçekten güzel takip etmişsin eleştirilerin için çok sağol birdaha ki bestemizde daha iyisini yapmak için elimizden geleni yapacağız erçincim şöyle bir durum varki o 1 ay süresince yanımızda olsanda olmasanda hatalar yada eleştiriler tek tarafa çekilemez hata varsa yada eleştiri varsa bu hepimiz için geçerlidir yani kafana ben ne yaptım gibisinden bir soru gelsin istemiyorum şahsen o yüzden kendini suçlamayı bırak sonuçta 2 beste yaptık şuana kadar güzel şeyler de duyduk eleştirilerde aldık bu gayet normal bişi kendini günah keçisi konumuna getirme benide hasta etme 🙂 heuheuhe tekrar teşekkür ediyoruz visual silencer dediğim gibi söylediklerin bizim kendi hatalarımızı gidermemiz için çok yol katettirecektir zaman ayırdığın ve değerli yorumlarını bizle paylaştığın için çok sağol sevgiler saygılar ....
Arkadaşlar tabiki bu soylediklerim sarkıları sevmedigim anlamına gelmio 🙂 Tarzım çok alakasız olsada yaptıgınız tarzla mp3 calarımda yerinizi aldınız dostlarım yolunuz açık olsun
dipnot😀aha iyi kayıt istiyorum bu sefer hepinizin kulagını cekerim 😀
_KabaK_ demiş ki:Gençler size bir tavsiye. İsminizi değişitirin. Türkçe olsun. Türkçe müzik yapıyosunuz çünkü. Yazılı bir kural değil tabi ama böylesi daha uygun. Bir de kolay akılda kalan birşey olsun.
Organizer demiş ki:Zamanı Geldiğinde Emin Ol O da Olur 😉