Bilmiyorum kaç kere dinledim şarkıları, sayamadım ama şimdi tekrar dinliyorum...
Belki daha önce size fikirlerimi söyledim, ama burada da söylemek istediğim bir şeyler var...
Şarkılar gerçekten çok güzel. Kıyamet'i ilk dinlediğimde verdiğim tepkiyi biliyorsunuz zaten. 🙂 Şarkıların şöyle bir etkisi var ki, büyülüyorlar. Sözler çok güzel. Kelimeleri toparlayamıyorum farkettiyseniz. =)
Müzik de mükemmel. Şarkılarınız arasında malesef bir favorim olamıyor, çünkü hepsi o kadar değerli, o kadar anlamlı ve o kadar özel ki benim için, içlerinden bir tanesini seçip "bu benim şarkım" diyemiyorum, bu sadece Kıyamet ve Adını Her Duyduğumda için değil, diğer şarkılarınız için de geçerli, ama şunu söylemeliyim ki her şarkınızda kendinizi aşıyorsunuz, her şarkınızın öncekilerden daha farklı bir havası oluyor, ki bu da kendinizi tekrarlamadığını gösterir.
Kayıtları ilk dinlediğimde, sanırım 15 dakika, cümle kuramamıştım, aslında mimik de yapamamıştım, Emilio hatırlar. =) Gerçekten mükemmel şarkılar. Çok çalıştığınızı, daha doğrusu nasıl çalıştığınızı, buna nasıl emek verdiğinizi biliyorum. Emeklerinizin karşılığını alıyor olmak, böyle harika sonuçlar elde edebiliyor olmak sizin için büyük bir gurur olsa gerek. Çünkü ben her birinizle ayrı ayrı gurur duyuyorum. Yaptığınız şey gerçekten çok iyi.
Şarkılar hakkında... Şarkılarda çift ses kullanmanız çok çok güzel olmuş. Sözler, müzik ve Gül'ün sesi arasında mükemmel bir uyum var. Yani öylesine söylenmiş gibi değil, hissedilerek, içten ve inanılmaz uyumlu. Sololar, ritimler, efektler çok başarılı. Gül ve Emilio'nun birbirinden bağımsız söylediği yerler, Gül'ün sözsüz takıldığı yerler mükemmel olmuş, farklı birer hava katmış şarkılara. Yeni şarkılarınız Kıyamet ve Adını Her Duyduğumda gerçekten çok çok güzel parçalar.
Dediğim gibi, bu kadar emek verip sonunda böyle bir iş çıkarmanız, çalışmalarınızın karşılığını gördüğünüzü bilmek çok mutlu ediyor beni. Hepinizi çok çok seviyorum. Şimdi bu bestelere ulaştık, yenilerini bekliyoruz.. =) İnsanoğlu hep ister. =)
Tebrik ediyorum sizi... Cuma günü 5 bestenizi ve coverlarınızı canlı dinlemek harika olacak.. =)