- Konu Sahibi Konu Sahibi
galiba öyle olucak cem en azından herkes gitmeden bi stüdyo yapıp playlist belirlesek iyi olur maresalx ilgin için teşekkür ederim umarım merakını boşa çıkartmayız...
Extacy617 demiş ki:playlistteki bazi sarkilari müzik zevkinize göre degilde kitleye yönelik çalmayi hedeflediginizi umuyorum(bkz.teoman,alien ant farm...)bunun disinda bassçniz cemle bir çok projede çalistik kendisi arkadasim,dostum,kardesim ve beraber müzik yapmaktan çok zevk aldigim yetenekli bi insandir...playlist hiç bir tarza girmiyor senliklerde kimse bisi sölemez ama bu alem kurtlar sofrasi olup burun kiviran,kiç büyütüp sadece konusan insanlarin bol bulundugu bir ortam oldugu için playlistiniz yüzünden herhangi bi tarz seçmemeniz halinde çok elestiri alirisiniz(opeth...teoman...??!!!...ilk konserinizde orda olucam...Desaccorde dan her türlü destegi görebilirsiniz çok ama çok basarilar dilerim içtensiniz ve iyi seyler yapmak istediginize inaniyorum...
esmerinho demiş ki:Extacy617 demiş ki:playlistteki bazi sarkilari müzik zevkinize göre degilde kitleye yönelik çalmayi hedeflediginizi umuyorum(bkz.teoman,alien ant farm...)bunun disinda bassçniz cemle bir çok projede çalistik kendisi arkadasim,dostum,kardesim ve beraber müzik yapmaktan çok zevk aldigim yetenekli bi insandir...playlist hiç bir tarza girmiyor senliklerde kimse bisi sölemez ama bu alem kurtlar sofrasi olup burun kiviran,kiç büyütüp sadece konusan insanlarin bol bulundugu bir ortam oldugu için playlistiniz yüzünden herhangi bi tarz seçmemeniz halinde çok elestiri alirisiniz(opeth...teoman...??!!!...ilk konserinizde orda olucam...Desaccorde dan her türlü destegi görebilirsiniz çok ama çok basarilar dilerim içtensiniz ve iyi seyler yapmak istediginize inaniyorum...
kesinlikle katılıyorum opeth fanları opethi duyduktan sonra teoman dinlemek istermi acaba die düsünmedim deil.sadece o deil hepsi cok yakın durmuo şarkıların.
esmerinho demiş ki:Extacy617 demiş ki:playlistteki bazi sarkilari müzik zevkinize göre degilde kitleye yönelik çalmayi hedeflediginizi umuyorum(bkz.teoman,alien ant farm...)bunun disinda bassçniz cemle bir çok projede çalistik kendisi arkadasim,dostum,kardesim ve beraber müzik yapmaktan çok zevk aldigim yetenekli bi insandir...playlist hiç bir tarza girmiyor senliklerde kimse bisi sölemez ama bu alem kurtlar sofrasi olup burun kiviran,kiç büyütüp sadece konusan insanlarin bol bulundugu bir ortam oldugu için playlistiniz yüzünden herhangi bi tarz seçmemeniz halinde çok elestiri alirisiniz(opeth...teoman...??!!!...ilk konserinizde orda olucam...Desaccorde dan her türlü destegi görebilirsiniz çok ama çok basarilar dilerim içtensiniz ve iyi seyler yapmak istediginize inaniyorum...
kesinlikle katılıyorum opeth fanları opethi duyduktan sonra teoman dinlemek istermi acaba die düsünmedim deil.sadece o deil hepsi cok yakın durmuo şarkıların.
-ROM- demiş ki:ben biraz geç kaldım yorum yazmak için herhalde grup tatile girmiş 🙂 neyse önemli olan o deil bence Cem grubunuzdaysa korkunuz olmasın...sizlere başarılar diliyorum arkadaşlar yeni döneminizdede... 🙂
my__kantale demiş ki:EmilioDeCarro herkese basarılar yazıon size de basarılar bizm sayfamıza da beklerz 😀 sitenizi gedim hoş olmuş...
BASARILAR
bu basarılar ciddi anma taşımaktadır 😀