DyingSwan demiş ki:
way way wayyyyy ya bu hazımsızlık hastalığı ne kötü bi olaydır yahu 😀 özellikle de bu ankara semalarında çokça görülen bir durum...mide rahatsızlığı olan shivan mı neydi her ne haltsa bu arkadaşa yazık fazla mide asiti ve gazı var demekki...yurdum metalcilerinde nedense bu hastalık had safhada valla bu ortamlardan da nefret ettirdiniz ya yuh olsun artık. E böyle insanlar zaten kendilerinde gördükleri şeyleri "yalaka ya da başka tanımlamalar" etraflarında da görmeye çalışırlar sanırım bozuk bir psikoloij durum 😉
Saçma salak konuşmaya gerek yok. Hazım mazım ne diyorsun ya aptal mısın? Bir şey oluyor birkaç insan bir araya geliyor müzik topluluğu oluşturuyor sen ve senin gibilerde onları yere göğe sığdıramıyor. NEDEN? kekosunuz işte. Müzik dinlersiniz, anlayamazsınız. Enstrüman hakimiyetiniz falan yoktur.. Sonra ne dediğinizi bilmezsiniz anca İLTİFAAAT İLTİFAAAT "ASLANSIN KAPLANSIN"... Ne abi bu. Akıllanın artık. Etrafta hala "Bilmem kim saniyede çok milyon vurmuş" gibi şeyler diyen ve inanan insanlar var ve ben bunu ne zaman onların suratına vursam ben hazımsız oluyorum. neyi hazmedemiyeceğim Marlboro Lights'ı mı? Saçmalık. Bir kez olsun birşeyi de seviyeli yapın allah aşkına...
Bide ben ankaralı değilim. Ankaralıları da genelde sevmem koçum.