Milisaniyelerle kaciyorsa sorun yok. Zaten oyle uber tap algilayan bir pedal yok. Strymon Eventide dahil.Kesinlikle denenerek alinmasi gerektigine katilmakla birlikte, internet aleminde de meshur bir sorun olan tap tempo sorunu var bazilarinda. Tap tempo bildiginiz algilamiyor sizin ritminizi. Mili saniyelerle kaciriyor daha dogrusu. bu sorunların olmadigi bi tane bulup da Send Returnden girip sadece efektleri kullanmak gerçekten en mantikli kullanim sekli bence.
Send return derken amfinin loopu kastetmiyorsun dimi? Aletin uzerindemi send return var?Kesinlikle denenerek alinmasi gerektigine katilmakla birlikte, internet aleminde de meshur bir sorun olan tap tempo sorunu var bazilarinda. Tap tempo bildiginiz algilamiyor sizin ritminizi. Mili saniyelerle kaciriyor daha dogrusu. bu sorunların olmadigi bi tane bulup da Send Returnden girip sadece efektleri kullanmak gerçekten en mantikli kullanim sekli bence.
Alette send return yok. Amfiyi kastediyordur. 😉Send return derken amfinin loopu kastetmiyorsun dimi? Aletin uzerindemi send return var?
40 50 milisaniye civarı.Milisaniyelerle kaciyorsa sorun yok. Zaten oyle uber tap algilayan bir pedal yok. Strymon Eventide dahil.
Bunun drivesız olan girişi aynı zamanda preampı iptal etmiyor mu?Alette send return yok. Amfiyi kastediyordur. 😉
Evet. Yukarda yazdım zaten.Bunun drivesız olan girişi aynı zamanda preampı iptal etmiyor mu?
T-Rex Soul Mate ilk aklıma gelen.Eyvallah 🙂 Sorunsuzunu bulmak sıkıntı olacak sanırım 😀 Bunun alternatifi var mıdır? Yine içinde reverb delay ve modulasyon efectleri olan ama preampı iptal edilebilen?