Nükleer Başlıklı Kız

• Konuyu açan Konuyu açan erd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

havaların gidişine bakılırsa nemli bir konser olacak.umalımda cuma şöyle güzel güneşli bi gün olsun.sonra herkez konsere gelsin eğlensin....(umut dünyası)yağmurda yağsa aşağıda bir kişi bile olmasa biz sahnedeyiz beklerizz....

:metalhead :metalhead :metalhead

p_god demiş ki:
odtu.jpg
tekrar etmekte yarar var..... :metalhead

Nukleer baslikli kiz...
hic dinleme firsatim olmadi ancak sitenize girince tanidik bir yuz gordum🙂 grubun davulcusu ozgur, bizim de ogrencilik yillarimizdaki ilk grubumuzdaki davulcumuz idi ("the last pawn"-ben vokal). her zaman iyi calan bir arkadasimiz olmustur kendisi🙂 dolayisiyla Nukleer Baslikli Kiz'i da basariya tasiyacaktir-her ne kadar grubu henuz dinleyememis olsam da. istanbul'a gelecek misiniz konser vermeye? nasi gidio ozgur kardes?
bu arada internet siteniz guzel olmus. tebrikler....

Selamın aleyküm muhterem zevaati kiram;
yarın (muberak gün), cuma namazı saatinde (12:30), topluca NBK dinlemeye geliyorsunuz ODTÜye...

Sonra kılarsınız kazasını 🙂

Hürmetler 🙂

Merhaba arkadaşlar..,,

Afişte bir hata olmuş onu söyleyim dedim Tarihte 5 Nisan yazıyor ama tabii ki 5 Nisan değil, o 5 Mayıs olacak ( yani yarın 😀 )

5 MAYIS 2006 SAAT 12:30 NüKLeeR BaŞLıKLı KıZ @ O.D.T.Ü Panayır sahnesi

Herkesi bekleriz....

selamlar nbk! konsere gelemezsekte şimdiden başarılar diliyorum ( :? saçma bir laf oldu-anında başarılar dilemekte var sanki :? buda saçma oldu) neyse, odtüdeki ses sistemi bile yetmez size, hadi aslanlarım göreyim sizi. yıkın ortalığı! kılıçlar kuşana, atlara binile. vakit cenk vakti. uyumak yakışmaz bizee. yeeeeeaaaaayyyyyyttttt. :evil: savul bre more ortadoğu, vahşi batı. nükleer başlık buuuuu! borumuuuu?
:dan :sniper
Fazlamı gaz verdim!

beyinsiz odtü içeri almadığı için gelemedim :? !!!!! ne diyim a.q. :evil:
bensiz olsa da 😀 umarım çok güzel bir konser geçirmissinizdir 😉

kurukahve demiş ki:
selamlar nbk! konsere gelemezsekte şimdiden başarılar diliyorum ( :? saçma bir laf oldu-anında başarılar dilemekte var sanki :? buda saçma oldu) neyse, odtüdeki ses sistemi bile yetmez size, hadi aslanlarım göreyim sizi. yıkın ortalığı! kılıçlar kuşana, atlara binile. vakit cenk vakti. uyumak yakışmaz bizee. yeeeeeaaaaayyyyyyttttt. :evil: savul bre more ortadoğu, vahşi batı. nükleer başlık buuuuu! borumuuuu?
:dan :sniper
Fazlamı gaz verdim!

YEAAAAHHHTTTTTTT.........ALLLLLAAAH!.....
HER YİÐİDİN VARDIR Bİ KUSURU
ŞEKER OÐLAN VERDİ N.B.K'ya GAZIII
BORUMU......... :metalhead :metalhead :metalhead

seviyoruz sizi tuncay bey...........
saygı&sevgi aynı kompozisyonda...... :twisted:

PS:şeker oğlan hastanız çok fena (özgür)

totalimmortal demiş ki:
beyinsiz odtü içeri almadığı için gelemedim :? !!!!! ne diyim a.q. :evil:
bensiz olsa da 😀 umarım çok güzel bir konser geçirmissinizdir 😉

sorma kardeşim odtu nizamiye gelmek isteyen ama gelemeyenlerin gazabıyla yandı tutuştu.benim de arkadaşlarım kapıda kaldı.seni aşağıda görememek biraz burktu bizi 😀 onun dışında bu gün teknik aksamalar yüzünden uzayan şarkı aralarını saymazsak gayet keyifli bi konserdi.hava yağmurlu olacak diye kendini şartlıyan ben güneşi görünce bebeler gibi şendim. müzik topluluklarında ki kardeşlerimizin ilgi ve alakaları teknik arızalarda yardımlarını eksik etmemeleri günün ayrı bi güzelliğiydi...kaliteli ekipman ve işini bilen teknik ekiple,hatasıyla arısasıyla çok keyif aldığım bi konserdi.odtü mt ekibine teşekkür ederiz......

mervecim konusamadık galiba sende kapıya takıldın.olsun biz seni kafamızda gene en öne yerleştirdik.seviyorum seni şekerim....saygılar
odtü bizim için deplasman sayılır merve seni kendi sahamızda coşturacam gönlünü ferah tut....... :twisted: :twisted:

odtü

cidden çok güzel çaldınız teşekkür ederim bir odtülü olarak. mt sahnesinde gördüğümüz en iyi gruptunuz bence. yalnız saat 12.30 olması biraz olayı bozdu daha herkes yeni ayılıyordu uykusundan o yüzden çok hareketli değildi konser ama bence herkes gayet eğlendi. ileriki çalışmalarınızda başarılar.

süperdiniz ya o ne biçim vokal öle ..vallaha ben öle bi vokal duymamıstım uzun zamandır.. özgürcüm yolunuz acık olsun ilk defa dinledim ama cook begendim grubunuzu son defa da olmıcak umarım 🙂 hadi bütün nbk üyelerine selamlar

valla arkadaşlar beğenmiş olmanız ve o saatte orda bizi dinlemiş olmanız beni çok çok fazla sevindirdi ... çünkü gerçekten insanların uykularından ayılma saatleriydi hatta normal şartlarda benim bile 😀 .. "spitfiremk14" duyabilceğimiz en güzel şeylerden birini söylemişsin umarım senin gibi düşünen başka arkadaşlarımızda vardır ... ama eminimki bizden çok çok daha iyi gruplar da çıkmıştır mt sahnesinde hatta çıkıyo ben biliyorum valla 😀 ... tabi iltifatın bizi çok onurlandırdı o ayrı 🙂 ... kendi adıma çoook teşekkür ediyorum sana... ve "esmerinho" sesimle ilgili yaptığın yorum için apayrı teşekkürlerimi sunuyorum ... çnk. kendime olan güvenimi arttırdın farkındamısın bilmiyorum ama.. 🙂 .. böyle şeyler duydukça hiç susmak istemiyorum sürekli şarkı söylemek istiyorum... çok korkutucu olabilir aman dikkat deyim valla :!: 8O ...

gelen bizi izleyen destekleyen herkese ve tabi berkayımın dediği gibi bizimle konser boyunca ilgilenen müzik topluluğundaki arkadaşlarımıza çok çok teşekkür sevgi ve saygılarımı sunuyorum ...

bi dahaki konserlerde görüşmek üzere :twisted: ... NE BE KAAAA :deli

Boşver be Ceyhun ben bile zor girdim kimlik bıraktım kapıya sonra A1den çarşıya kadar elimde ekipmanla yürüdüm falan...
Tabii bununla da bitmedi, sonra teknik aksaklıklara da maruz kaldım. kendi adıma (aksaklıkları halletmek için her ne kadar elimden bişey gelmese de ) oraya bizi dinlemek için gelen herkesten özürü bir borç bilirim.Tabi aklım ekipmanda kalınca sopa yutmuş gibi çalmışım farkında değilim 😀
Ben de herkese çok çok teşekkür eder, herşeye rağmen bu eğlenceli günlerin devamını dilerim efem...devamı ve daha iyisi Hacettepe'ye inşallah 😉

odtü bahat senliğinde

harikaydınız!!! ya nasıl kutlanır bilmiyorum. ama billur un sesi inanılmazdı! iki kişi vokladeymiş gibi süperdi. böyle harika bir se böyle müthiş bir performans .... tüm bunları yaşattığınız için teşekkürler bu arada isim de acayip yakışıyor[/b]

bi türlü dinleyemedim sizi erdemim toyganım içeri girme sorunu olmasaydı gelcektim hep bişe çıkıyo gelemiyorum harika bi grup olduğunuzu biliyorum zaten yapılan yorumlardanda belli bi gün dinliycem gelip ama mutlaka başarılarınızın devamını diliyorum arkadaşlar

vokal gayet güzeldi... arada biraz fazla yükselip alçalmasını kontrol edemiyor sanırım fakat o ses sahnede bunları aşağı yukarı her grup yaşıyor. basçınız da oldukça oturaklı fakat o sağ taraftaki kırmızı gitarlı arkadaşın, gerek tonları gerekse soloları darmadağındı, pek çok yerde yanlış bozuk sesler duyuldu o taraftan. bunlara dikkat edilirse daha başarılı olursunuz umuyorum.

son birşey, davulcunun trampeti ya çok pes akord edilmişti, ya da mikrofonun yerleştirilmesi yanlıştı fakat, kros gibi trampet sesi geliyordu..

buggleyeyes demiş ki:
vokal gayet güzeldi... arada biraz fazla yükselip alçalmasını kontrol edemiyor sanırım fakat o ses sahnede bunları aşağı yukarı her grup yaşıyor. basçınız da oldukça oturaklı fakat o sağ taraftaki kırmızı gitarlı arkadaşın, gerek tonları gerekse soloları darmadağındı, pek çok yerde yanlış bozuk sesler duyuldu o taraftan. bunlara dikkat edilirse daha başarılı olursunuz umuyorum.

son birşey, davulcunun trampeti ya çok pes akord edilmişti, ya da mikrofonun yerleştirilmesi yanlıştı fakat, kros gibi trampet sesi geliyordu..

Eleştirin için teşekkürler benim açından söylediğin şeylerin temeli uğradığım teknik aksaklıklar oldu.Tonlar tabii ki kötü oldu, efektör olmadan direk kafa-kabinle çaldım.baştan da v-amp kullanıyordum ama aletin kendine sürekli restart atmasıyla ses gidip-geldi bozuk sesler de ondan kaynaklandı...Başka sahnelerde de umarım bizi dinleme fırsatını bulursun daha detaylıca değerlendirirsin o zaman 🙂 teşekkür ederiz, size de başarılar efem...

buggleyeyes yapıcı eleştirilerin için çok teşekkür ederim 🙂 ... sesimi kontrol konusunda gerçekten elimden geleni yapmaya çalıştım, sesimin bi az bi çok geldiğinin farkındaydım ama kendi monitörümden yeterince ses alamadığım için(ki bi ara açmalarını söyledim ama o sırada pek anlaşamadık masa başındaki arkadaşımla heralde :roll: ) kendimi çok zor duyuyodum rahatsız edici olan bi durum olduysa gerçekten herkesten özür dilerim ... erdem arkadaşımda zaten kendi durumunu açıklamış 🙂 ...

run_lola_run sana da güzel sözlerin için çok teşekkür ederim 🙂 .. bende bu duygu nasıl anlatılır bilmiyorum 😳 .. gerçekten çok teşekkür ederim.... bundan sonraki konserler de daha iyi olmak ve görüşmek dileğiyle :twisted: ...

herkese sevgiler & saygılar 🙂

buggleyeyes demiş ki:

Disko diskodan vokal kardeş, sanırım problem mikrofonlamadan dı, çünkü MT nin traptenini değil kendi trampetimi kullanım, hatta tonu biraz fazla tiz; acep toink toink diye gelirmi diye tasalandım..

önerin için tekrar teşekkürler 🙂

panayırda bizimle olan herkese de bolca teşekkürler!
En kısa zamanda görüşmek üzere !

Geri