Nükleer Başlıklı Kız

• Konuyu açan Konuyu açan erd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

amazonlar demiş ki:
21 nisan da konseriniz varmış dogrumu.dogru ise nerede arkadaşlar izleyici grubu olarak gelmeyi düşünüyoruzda.hani bir haber verseniz dedik.başarılarrrrr

yani açıkçası öyle bi konser ihtimali var ama henüz kesileşmediği için bişey diyemiyoruz...sanıyorum hafta içi en geç salı günü falan belli olur .. bizde hemen sizlere duyururuz burdan mutlaka 🙂 ...

N.B.K.yı takip edin :twisted:

Göreceksiniz zaten 😉

Şu an NBK ailesi olarak ODTÜ nün bahar şenlikleri programındaki yerimiz konusundaki şoku yaşamaktayız..

30 dk lık bir program ayrılmış NBK ya..

Kırıldık Odtü ye (bir odtülü olarak en çokta ben kırıldım sanırım..)

4 Şenlik görmüş biri olarak ilk defa yaşanan bu olaya hem şaşıırıyorum hemde çok üzülüyorum...

Bir bildikleri vardır umarım, bir grubu sahneye 5 şarkı için kurduran ve 30 dk sonra indiren sevgili MT jürisinin.

Neyse, bizi dinleyenler zaten biliyor ak koyun kara koyun kim!!!

HA bu arada..

Bolu konserimizde bizimle röportaj yapan BOLU GÜNDEM gazetesinde haberimiz çıktı!

http://www.bolugundem.com/shownews.php?opt=haber&id=12862

Tutamadım kendimi..
Bolu Yolundan 2 foto!
bolu1.jpg

bolu2.jpg

İlgililere Duyrulur!!

Görüşmek üzere!

ya yıllarca izlediğimiz magick,blue velvet gibi gruplar yerine böle yeni güzide gruplarımıza daha fazla şans tanısak daha güzel olur aslında.. ama malesef gereksiz bi prosedür aşkı bunu engellio yani 3 5 kişi daha eglencek die bi şekilde risk almıo bu topluluklar.. bu da tatlı şeker nükleer başlıklı kız grubu gibi grupları magdur edio kanaatimce 🙁

esmerinho demiş ki:
ya yıllarca izlediğimiz magick,blue velvet gibi gruplar yerine böle yeni güzide gruplarımıza daha fazla şans tanısak daha güzel olur aslında.. ama malesef gereksiz bi prosedür aşkı bunu engellio yani 3 5 kişi daha eglencek die bi şekilde risk almıo bu topluluklar.. bu da tatlı şeker nükleer başlıklı kız grubu gibi grupları magdur edio kanaatimce 🙁

blue velvet eski bir grup değil ki 🙂
Sanırım yorumların Odtü Şenliği için ama bu grupta listede görünüyor 🙂

ya demek istediğim blue velvet ı falan izledik daha önce cok kere.. cok da eski oldugundan deil.. ki bence mükemmel bi grup ve mükemmel bi gitarist,vokaliste sahip magick de öle .. yani isim de vermeyebilirdim aslında ama ben biraz daha yenilikten yanayım .. yani rock senliği,bahar senliği aynı seyleri izlicez.. magick i zaten geldiğimden beri görüorum senlikte 🙂

onlar defaulttan gelio zaten

ben bir hakanım

NBK Bolu Antik bar konserinden döndü, bende eve ilk varanlardan biri olarak;

Boluda bizi yanlız bırakmayan, soulfly ı sabırla bekleyen ve bizimle birlikte konser boyunca kafa sallayan düşündüğümüzden de keyifli kitleye çok çok çok teşekkürlerimi sunarım (evet sunarım)(sundum).

Ama herşeyden önemlisi, bizi boluya kadar benden yaşlı volkswogen minibüsü ile taşıyan, herşeyimize yardım eden, (üşüdük diye minibüsün ocağını bile yaktı ) NEDİM abimize daha bir çok teşekkür ediyoruz...!

Bolu gündem gazetesinin saygı değer röportajcıları ve fotoğrafçıları! Sizide unutmadık tabi

Çok keyifli bir gün geçirdik sayenizde arkadaşlar!

Ha, bu arada, NBK çok yakın bir zamanda kucak dolusu süprizlerle çıkacak karşınıza!

Hürmetler...

Sevgili NBK grubu üyeleri boludaki performans sağlamdı.. gönül isterdi ki bolu da düzenlenecek olan festivale(detay vermiorum şimdik ism belli deil🙂 de katılın.. ama nerdee sorumluluk duyguları saolası davulcan özgürün ve baston berkayın finalleri parazit yaptı🙂) bu arada özgür sana bu söz altını çizerek bolu gündem röportajcıları🙂) yazmanın anlamı benim için büyüktü çok saolasın tanrı bagetlerini kutsasın🙂 ve billur sen de çok saol "tek başına gelirim boluya" dediğin için🙂 cidden iş güç yoksa erdemle, toyganla gelin valla ağırlarız her türlü.. neysse size iyi çalışmalar yolunuz açık olsun..

hakan

Hakan bey, efem yüksek teşekkürlerimizi sunuyoruz size..
Önümüzdeki etkinliklerde de davet edilirsek geliriz Boluya seve sevine!

Şimdi;
Nükleer başlıklı kız'ın ilk konserinden görüntülerden kesip biçtiğimiz, ama malesef sesin kesik kesik olduğu bir kayıt var elimizde...
Paylaşalım dedik!

Basınız ve indiriniz..
www.nukleerbasliklikiz.com/mm/video/o_y_e.avi

Guano Apes den Open your eyes ı seslendiriyor NBK,
ooopın yor ayz...
İyi seyirler!

Bugün hepinizi daha bir çok seviyorum!

NOT: Dosya 21 mb bu bir. Ses biraz kesik kesik geliyor buda iki!
Düzeltmeyi becerebilirsem düzgünü ile değiştiricem..

NBK ile kalın!

30 dak rezalatini yeni duydum ve açıkcası bu hiç hoş bir hareket değil bu yani biz bi yemek yiyelim siz o arada çalın maksat boşluk olmasın demek gibi birşey...Yazık o kadar kurulum ve boşa harcanmış enerji...Artık jurinin gruplara saygı duyması gerektiğine inanıyorum...Ayrıca seçmelere bizde katılmıştık bizi seçmedikleri içinde ayrı bir teşekkür ediyorum boşuna yormadılar bizi isabet oldu...

Tekrardan merhaba arkadaşlar;
Az önce Odtünün bahar şenliği jürisinden haber aldım,
Açıklanan şenlik programında bi hata olmuş.

Düzeltimiş hali ile;
NBK 5 mayıs Cuma günü saat 12:30 da çıkıyor, 13:15 e kadar sahnede.

Hepinizi Bekliyoruz

liquoredmind demiş ki:
30 dak rezalatini yeni duydum ve açıkcası bu hiç hoş bir hareket değil bu yani biz bi yemek yiyelim siz o arada çalın maksat boşluk olmasın demek gibi birşey...Yazık o kadar kurulum ve boşa harcanmış enerji...Artık jurinin gruplara saygı duyması gerektiğine inanıyorum...Ayrıca seçmelere bizde katılmıştık bizi seçmedikleri içinde ayrı bir teşekkür ediyorum boşuna yormadılar bizi isabet oldu...

Özgür'ün dediği gibi programda yanlışlık olmuş. Ama önceki etkinliklerimizde 30 dakika süre "verebildiğimiz" gruplar oldu, bu konserin bazı kısıtlamaları var bitiş saati ve sabah alınan soundchecklerden dolayı en erken başlayabileceği bir saat olması gibi. Yoksa bir grubun süresinden 15 dakika kısmanın bize hiç bir getirisinin olamayacağını biraz düşünürsen farkedersin 🙂 Yani bu 30 dakika olayına iyi yanından bakmak lazım sanki, o saatin boş kalmasındansa yarım saatliğine de olsa bir grubun çıkıp çalmasının iyi bir şey olduğunu düşünüyoruz biz. Ayrıca gruplar kurulurken veya çalarken biz yemek yemiyoruz, konserle ilgili aklına gelebilecek herşeyi mt üyeleri yapıyor, yani aslında bir grup çalıyorken değil çalmıyorken biz yemek yiyebiliyoruz. Yani biraz bizim amatör gruplar için birşeyler yapmaya çalıştığımızı düşünerek yaklaşırsanız olaya çok mutlu oluruz, en azından çabalarımız boşa gitmemiş olur...

Seçilmemiş olmanızla ilgili teşekkürün için ben de teşekkür ediyorum, kararlarımıza saygı duyulması güzel bir şey 🙂 Umarım bir sonraki etkinliğimizde yer verebiliriz size de yarım saatliğine de olsa 🙂

Nükleer Başlıklı Kız grubuna seçmeye geldikleri için teşekkürler, konserde başarılar diliyorum...

amazonlar, 21inde konser olma ihtimali vardı ama olmayacak...Başka sefere inşallah..

EmilioDeCarro, en yakın zamanda bekleriz efem, buyrunuz dinleyiniz memnun oluruz....

Yeri gelmişken kendi adıma Nedim Abi'ye ve Bolu Gündem muhabirlerine, fotoğrafçılarına teşekkürler :

http://www.bolugundem.com/shownews.php?opt=haber&id=12862

Özgür ne adamsın bi de bana dersin garip diye, niye bizim haberimiz yok bu sitenin açıldığından... 😀 Küçük çaplı bi şaşkınlık geçirdim bilgisayarın başında :zombi 😀 Eline sağlık !! www.nukleerbasliklikiz.com

Konserlerimiz, şenlik haberlerimiz olacak büyük ihtimalle buradan an an skorları ileticez, gelmek isteyenlere duyrulur !!

bahar senliginde de en onden sizi izlicem... 😆
cok guzel olucak....
eglenmek yorulucam!!!!!..
harika bisey bu! :tap:

şenlikleri tam şenlik haline getireceksiniz yani eeeeeeee yakışır bol şanslar .izleyez elimiz mahkum sizleri çok sevdik. devam edin canlarımmmm başarılarrrrrrrrrr.

amazonlar demiş ki:
arkadaşlar bestelerinizi de merakla bekliyoruz yani elinizi biraz çabuk tutsanız da farkı gösterseniz olmazmı çatalayacagız yahuuuuuuuu.

amazonlar inan bende senle aynı fikirdeyim 🙂 ... beste çalışmalarımız sürüo...elimizden gelenin en iyisini yapmak için sabredip aceleye getirmemeye çalışıyoruz...ama emin ol bizde farklı ve güzel şeyler yapmak istiyoruz 😉 .. o yüzden sizden ricam biraz daha sabır... siz yeterki n.b.k.yı takip etmeye devam edin :deli

bu arada arkadaşlar hepinizi şenliklerde bizimle görmek isteriz .... sizde isterseniz çoook eğlenebiliriz :twisted: ... sevgiler & saygılar ...

Geri