amazonlar demiş ki:21 nisan da konseriniz varmış dogrumu.dogru ise nerede arkadaşlar izleyici grubu olarak gelmeyi düşünüyoruzda.hani bir haber verseniz dedik.başarılarrrrr
esmerinho demiş ki:ya yıllarca izlediğimiz magick,blue velvet gibi gruplar yerine böle yeni güzide gruplarımıza daha fazla şans tanısak daha güzel olur aslında.. ama malesef gereksiz bi prosedür aşkı bunu engellio yani 3 5 kişi daha eglencek die bi şekilde risk almıo bu topluluklar.. bu da tatlı şeker nükleer başlıklı kız grubu gibi grupları magdur edio kanaatimce 🙁
liquoredmind demiş ki:30 dak rezalatini yeni duydum ve açıkcası bu hiç hoş bir hareket değil bu yani biz bi yemek yiyelim siz o arada çalın maksat boşluk olmasın demek gibi birşey...Yazık o kadar kurulum ve boşa harcanmış enerji...Artık jurinin gruplara saygı duyması gerektiğine inanıyorum...Ayrıca seçmelere bizde katılmıştık bizi seçmedikleri içinde ayrı bir teşekkür ediyorum boşuna yormadılar bizi isabet oldu...
amazonlar demiş ki:arkadaşlar bestelerinizi de merakla bekliyoruz yani elinizi biraz çabuk tutsanız da farkı gösterseniz olmazmı çatalayacagız yahuuuuuuuu.