legends_of_SRV demiş ki:isim cok güzel logo cok güzel fakat repartuar uyumsuz
barker demiş ki:Çok sağlam gelen bi ankara grubu boluda başarılar dilerim...
Saygılarımla..
poisonheavy demiş ki:Ayrıca en büyük kolaylığı ve şansı cenkaya diliyorum çünkü en çok o sizin kahrınızı çekiyor!
VuSlaT demiş ki:Allah artırsın, böyle menajer dostlar başına..
pink_acid demiş ki:VuSlaT demiş ki:Allah artırsın, böyle menajer dostlar başına..
öncelikle meraba =) ... konserlerimiz için Allah arttırsın demişsin çok saol...umarım arttırır.. arttırıyo gibi de zaten 🙂 ..
ama sanki bütün konserlerimizi bir kişi ayarlıyormuş gibi mi yansıttık onu anlayamadım :roll: ... N.B.K.nın Garage.da gerçekleşen ilk konserini bizim gitaristimiz Erdem ayarladı... 2. konserimizi ben ayarladım ... 3. konserimizi bize manevi olarak çok destek olan Berkayımızın abisi bi tanecik arkadaşımız Cenkay ayarladı ... 4.yü yani 7 nisan cuma günü Yolcu Bar.da olcak olan konserimizi gitaristlerimiz Toygan ve de Erdem ayarladılar... 9nisanda Garage.daki konserimizi de yine gitaristimiz Erdem kardeşimiz ayarladı...
bunları açıklama ihityacı duydum çnk. kimsenin hakkı yenmesin istedim 😉 .... aylardır canım grup arkadaşlarım yani dostlarımla birlikte çok emek verdik..bunları söyleme amacımı kimse yanlış anlamasın...sadece aydınlatma amaçlı olarak içimden yazmak geldi 😀 ... sizede müzik hayatınızda başarılar dileriz ve konserlerimize de bekleriz 😀 ... sevgiler saygılar