Nükleer Başlıklı Kız

• Konuyu açan Konuyu açan erd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

erd demiş ki:
Not🙁Şimdiden N.B.K tayfasının 1 numarası olan merve, eğer full performansın daha bu değilse tam performans nasıl olacaksın merak ediyorum o yüzden kesin gel konsere 😀 )

değildi tabii...
benim o gün okulda hangi derslerden çıkıp geldiğimi ve ertesi geceden ne kadar uykusuz olduğumu bilmiyordunuz tabii nerden bileceksiniz...

umarım gelirim...
inan sizden çok isterim yani...
canlarım benim...

30 Mart'a sayılı gün kaldı valla....eğlenmek için iyice enerjinizi toplayın 🙂 .. 30 Martta herkesi Gölge Pub.a bekliyoruz :twisted: ... sevgiler saygılarr ...

N.B.K. - E=Shit
30 MART Perşembe GÖLGE PUB
KAPI AÇILIŞI : 18:30
GİRİŞ: 6 Ytl (ilk içki dahil)

:deli :metal

yarınki konserde iyi şanslar, eminim çok iyi olacaksınız...gitsem mi gitmesemmi diye düşünen varsa...hiiiiç düşünmeye gerek yok eğer eğlenmek istiyorsanız orda olun ve bu yeni grubun yaptıkları karşısında şaşırıp kalın!!!! 8) bu sefer orda olamıycam, artık bir sonrakinde görüşmek üzere :metalhead

konser yarın öyle mi...
peki yine orada olacağım...
ama fazla kalamayacağım...
keşke diyorum keşke sonuna kadar orada olabilseydim diyorum ama maalesef kalamayacağım.
canlarım benim sizleri göreceğim ama...

seviyorum sizleri...
Merve

totalimmortal ve poisonheavy çok teşekkürler efem...

Yarın konser günüdür, yarın coşma günüdür ; gelemeyecekler için gerçekten çok üzgünüm deli gibi bi' eğlence kaçıracaklar....Yarını bekleyiniz...

desdurberkay demiş ki:
özel bi teşekkür benden ErİnÇ'e......... 😀
120 WATT amfi kadar kalbi olan kardeşim;KraLsın şef............ :alkıs :taptim

bascı bascınının külüne muğtacdır................. :metalhead
Net baglantım yuzunden daha anca yazabiliyorum..
Oncelikle "ne zaman istersen Berkaycım" =)) ciğerini yerim=)
İlk performansınız iyiydi tebrikler, kendi adıma kamerayla ugrasmama ragmen çok da eglendim, zamanla daha da iyi olur ufak tefek aksaklıklar düzelir..Yolunuz acık olsun=)
Görüntüler en yakın zamannnda elinizde olacak umarım..
Gecikme icin özür diler, affınııza sığınırım..

Öpüyorum, başarılar bolca...
=)

desdurberkay demiş ki:
özel bi teşekkür benden ErİnÇ'e......... 😀
120 WATT amfi kadar kalbi olan kardeşim;KraLsın şef............ :alkıs :taptim

bascı bascınının külüne muğtacdır................. :metalhead
Net baglantım yuzunden daha anca yazabiliyorum..
Oncelikle "ne zaman istersen Berkaycım" =)) ciğerini yerim=)
İlk performansınız iyiydi tebrikler, kendi adıma kamerayla ugrasmama ragmen çok da eglendim, zamanla daha da iyi olur ufak tefek aksaklıklar düzelir..Yolunuz acık olsun=)
Görüntüler en yakın zamannnda elinizde olacak umarım..
Gecikme icin özür diler, affınııza sığınırım..

Öpüyorum, başarılar bolca...
=)

Arkadaşlar bugünkü konser afişte yazdığı gibi Gölge Pub'da değil, Gölge'de olacaktır...herkese duyrulur..!!!

poisonheavy demiş ki:
erd demiş ki:
Arkadaşlar bugünkü konser afişte yazdığı gibi Gölge Pub'da değil, Gölge'de olacaktır...herkese duyrulur..!!!

iyi de bizim okuldaki afişlerde de pub yazıyor yaa...
niye böyle bir durum oldu şimdi?

Vallaha bizim de bilgimiz yok sadece konserin Pub'da olmayacağını biliyorum farketmez siz Gölge'ye geliverin ama bilenler bilmeyenlere söylesin :twisted:

Gayet eğlenceli bir grup... Özgün bir playlist... Hakikaten nükleer başlıklı bir kız... Şiddetle tavsiye ediyorum 🙂

Tebrikler & Başarılar 8)

:arrow: Basçı ayrı bir şık :yaratik Roadie ayrı bir kötü; Toptan saygılar...

walla ben kalamadım saat 9 da kendi grubumla stüdyom vardı ama vokali (billur) E=Shit le feat. olayında izledim ve gerçekten süperdi kendi açımdan çok beğendim sesini, biraz heyecan yaptı sanki ama rahat olmaya başladığında çok daha yüksek performanslar sergileyebilir... grubuda önümüzdeki ilk konserde dinlicem... öküz yüküyle başarı......

Öncelikle çok özür diliyorum... 😳
erken ayrılmak zorunda olduğum için...
sonra da diyorum ki...
keşke ayrılmasaymışım; çünkü gece birlikte çok güzel başlamıştı ama pek öyle bitmedi...
pek keyifli de değildim geldiğimde ama sizinle eğlendim sağolasınız...
yani keşke diyorum keşke ayrılmasaymışım...
ama bedenen orda olmak değil önemli olan.. kalbim ve aklım sizinleydi...
tam da Open your eyes'ı çalıyormuşsunuz ki ben sizi aramışım...
bu kadar sizinleydim yani...
biliyordum çok güzel bir gece olacağını. sabah okulda cenkayımdan aldım haberleri...
tekrar tebrik ediyorum benim güzel arkadaşlarım...
(bolunun smilelerine de az kaldı bekleyin beni 8) )
tekrar tekrar özür diliyor ve tebrik ediyorum canlarım benim.
ne zaman isterseniz...

Öncelikle muhteşem menejer Cenkay... ,
Berkayım... basmalına hastayım...
Billur seslim...
Erdem... altı tellileri coşturan insan...
Özgür... inadına taşıyorsun o zilleri sırtında ve inadına çalıyorsun, vur tepesine!
ve Toygar... altı tellileri yardıran insan...
seviyorum sizi...
Merve...
:metalhead :zipla

Lords of the boards diyorum başka birşey demiyorum 😀 Billur'a birde broken için teşekkür etmem lazım tabii 😀 tabi birde grupça hepinizden özür dilemek zorundayım elimde olmayan olaylardan dolayı ama sizi bu işle muhattap eden ben olduğum için en az onlar kadar suçlu durumda hissediyorum kendimi tekrar tekrar özür diliyorum...

Konuşulacak çok şey, söylenecek çok şey var...hepsini burdan söylemek imkansız...

Ama b.k gibi bir sound, iğrenç muamele, tutulmayan sözler, vs. vs.....
Bunların hiçbiri senin suçun değil Murat....

Bir de bardağın dolu tarafından bakalım, herşeye rağmen eğlenmeyi başardık, ne tip yerlerde ne şekilde sahneye çıkmamız gerektiğini gördük

ve ayrıca bu konserde arkadaş kazanmış olduk(bu bence en iyi tarafı), ayrıca manevi desteğinden dolayı eski e=shit yeni R.O.M'a teşekkürler...

Saygılar, sevgiler...

PS: buralarda kuzeybatıdan rüzgarlar esiyo gibi :idea: 🙂

Çok teşekkür ederim...Sizinle aynı sahneyi paylaşmak hepbir ağızdan şarkı söylemek müthiş bir zevkti ki bunu hiçbir şeye değişmem...Orda olduğunuz için çok teşekkür ediyorum...

Selam arkadaşlar..
Bu konserde de bizi yanlız bırakmayan herkese çok teşekkürler öncelikle.. Orda olamayan, ama kalbi bizimle olan herkese de çok teşekkürler!

Murat kardeşim, tüm emeklerin için tekrar teşekkürler.. Ama öğrendik ki her yer soundumuzu kaldıramıyor, her sahne nbk ya yetmiyormuş 🙂..

Ha birde, ekipmanını kurarken "fişi çekilmekle" tehtid edilen davulcu, chinasını çatlatınca (davul için ayrılan 1.1mm2 lik yer ve sürekli seslerimizle oynayan miksercibaşı sağolsun 🙂) dikkatini yaptığı müziğe veremiyormuş...

neyse, berkayın dediği gibi, elde var 2!

devamı var, sakın radyolarınızın ayarıyla oynamayın... Nükleer Başlıklı Kız, daha bir gümbür gümbür, daha bi fena geliyor...

REBEKA REBEKA 🙂

Görüşmek üzere!

tesisatın azizliğine uğramanın hayal kırıklığıyla baya moralim bozuk çıkmıştım sahneye.basdan acayip bi ton çıkınca kafam çok bozulmuştu.ne kendimi nede diğer sesleri duyamazken ulan dedim kendi kendime önden E-SHIT ortalığı ısıtmışken dahada önemlisi BiLLuR,eRdEm,ToYgAN,ÖzGüR gibi kardeslerim varken,aşağıda 3,5,10,15 sayısı hiç farketmez bizi seven desdek olan inanan insan varken bize eğlenmek eğlendirmek düşer dedim.soundun bozukluğunu farketmedim! 8O çünkü inanın hiç bi şey duymadım :?bütün bunlara rağmen keyif aldım.müzik bu hata olur, sound boka sarar, tel kopar, amfi yanar...vs........mühim olan eğlenmekse biz eğlendik :twisted: :twisted:
seyredenlerde eğlendiyse tamamdır..... :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead

tekrardan kardeşlerim iyiki varsınız iyi sounda kötü sounda hastalıkta sağlıkta kurban olsun bascınız size 😀 😀 😀

E-SHIT gaz gaz gaz hastasıyız.ROM beste güzel aynen devam(yanlız bascınız;adını bilmiyorum kusura bakma kardeş dişinle bas çalmaya devam edersen dökecen dişleri 😀 😀 şaka bi yana güzel grup verin gazı yardırsın gençlik)tekrar aynı sahneyi paylaşmak dileğiyle....eywalllah :metalhead :metalhead

amazonlar demiş ki:
arkadaşlar bu grubu iyi takip edin valla bayagı iyiler .tam nükleerler vokalleri çok iyi ya aslında grup tam olmuş başarılar .

eh yani bende amazonummmmmmmm

bazı aksaklıklara rahmen elimizden geleni yaptık
🙁 ama inanki elimizden gelen sadece bu kadar değil :twisted:
daha iyi bi ortamda görüşmek dileğiyle.yorumların için çok teşekkürler :metalhead :metalhead

Geri