Nükleer Başlıklı Kız

• Konuyu açan Konuyu açan erd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Oleyy işte en sonunda güzel grup e=shit le beraber çıkıcaz sahneye çok da güzel olacak umarım...

Kimin önce kimin sonra çıkacağını da söyleyemeyelim de 2 grubu da dinleyin bence karlı çıkarsınız 😉

Bu konserin organize olmasında emeği geçen herkese şimdiden teşekkürler, herkesi bekliyoruz ; Garage'daki, muhteşem kitleyi tekrar isteriz gelmeyeler de gelsin artık bi zahmet 😆 ... Sevgiler saygılar...

walla arkadaşlar tek kelimeyle süperdi...hele hele ilk konsere göre çok iyiydi...çok eğlendiniz çok da eğlendirdiniz...sizleri çok sewdiğimden diorum sanmayın gerçekten öyleydi... 😆 gelmeyenler veya gelemeyenler bencede pişman olmalı 🙂 ...nese artık 30 undaki konser kaçırmamaya çalışın benden size tawsie... herbirinisi teprik ediorum arkadaşlar iyi başladınıs iyide gidicek bundan eminim...başarılar sevgiler...

poisonheavy demiş ki:
:beer önce bu...
:dans sonra bu...
:metal sonra bu...
:zipla ve son olarak bu şekilde çıktık mekandan...

beklediğim kadar varmış be...
iyi çalacağınızı bekliyordum da bu kadar eğleneceğimi tahmin etmiyordum...
çünkü bara ya da eğlence mekanlarında eğlenebilen bi yapı yok bende...
ama insanın kardeşini ve mükemmel ekibini sahnede diğer tüm kardeşlerinin (özellikle GSF militanları... başta buket, cenkay, derya, erinc's, ali, oğuzum, hilalll, çiğdem, şebnem, gözde, öteki gözde (kuşumm) ve herkes...) yanında olması eğlenceye başka, bambaşka bir boyut kazandırdı...

boynumu kıpırdatamayacak dereceye gelmeme,
inanılmaz yorulmama,
birkaç gün brütal böğüremeyeceğime,
ıslık çala çala gırtlağım yırtılacak dereceye gelmesine...
sahnede coştuktan sonra zavallım 5 te birim deryamın üzerine kapaklanmak üzere iken son anda cenkay ve ali desteği görmeme ve işin garip tarafı deryanın bunu hatırlamamasına, canım atölye arkadaşlarımın ve berkayımın yinede beni düşünerek, merve çok terledin hasta olacaksın demesine...
canım billurun (ki anlatıldığı kadar varmış sesin...) mikrofon azizliğine...
VE BU ŞAHANE GRUBU DİNLEDİÐİM GÜN, KENDİ GRUBUMU TERKETMEME RAÐMEN... (nabiiiim adam olsalardı...)

her şeye...
ama her şeye...
ama herşeye ama her şeye değdi beeeeaa...

oturan arkadaşlarımdan duyduklarımda ekrandan sadece ben görünüyormuşum ama yanlış anlaşılmasın hacimsel genişliğimden kaynaklanıyor... yapacak bir şey yok yani...

heeeeey.... siiiiz...
NÜKLEER BAŞLIKLI KIZ ekibi...
süpersiniz!!!

tüm kalıbımla yanınızdayım...
iki gitaristim...
bir başçım...
tabiiki davulcum ve canım vokal...
seviyorum sizi...
bileğinize, sesinize kurban...

souuuuulflyyyy... souuuuulflyyyyyy....
Yardıııııııırrrr.... 🙂
Yardık... ve tel koptu!... tel koptu!... tel koptu!...

ve evet kardeşim...
NASIL BAŞLARSA ÖYLE GİDER...
GÜZEL BAŞLADINIZ SÜPER GİDECEK...

ulan boynum kopacak beeee... bu halde de tuval cırmalamanın keyfi başka olur... :elsallaa

MERVE...

Mervecim iyiki geldin ve iyiki seninle tanıştık 🙂 .. sen sahnenin en önünde dururken bana pozitif bi elektrik verdin ve açıkçası ilk konserde biraz stresli olmama rağmen sen beni rahatlattın...bilmiyorum farkındamıydın 🙂 ... grupla ve ilk konserimizle ilgili söylediğin her güzel söz için çok teşekkür ederim kendi adıma .. utandırdın valla 😳 .. umarım bundan sonraki konserlerimize de gelirsin 🙂 ...

arkadaşlar tabii ki bu teşekkür konserimize gelip bizi dinleyip, destekleyip bi de üstüne övücü sözler söyleyen bütün arkadaşlar için de geçerlidir 🙂 ... ama bu kadar eğlence yetmez daha çok istiyoruz diyosanız takipte olun derim ben :twisted: ... hepinize sevgiler saygılarr 😉

ohhhhhh.bende sahnede yeteri kadar eğlenemedim diye üzülüyordum...hazır gazımız da tam kaçmamışkem 30martta :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead

yada güzel insan performans makinesi güzel sanatlar militanlarının nadide mensubu MERVE'nin(poisonheavy)nin dediği gibi:
:beer önce bu ...
:dans sonra bu...
:metal sonra bu...
:zipla ve son olarakta bu şekilde çıkacaz mekandan.........

30 mARt perşembe hep beraber çoşmak dileğiyle..E-SHIT+NÜKLeeRBAŞLIKLIKIZ= :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead :metalhead

evet evet evet.... bu kadsar zamandır verdiğiniz emeğe ve çabaya gerçekten değmiş arkadaşlarrr uzun zamandırerdemden haberlerinizi alıodum ama soundunuzu tam bilmiodum ama o gün sahneye çıkınca gerçekten saalam iş yaptınız!!!bunu gerçekten değerlendirin ve adınızı duyutrabilecek her türlü bar programı ve konser organ,izasyonlarını kaçırmayın!!! böle devam edin... ii kalın aerkadaşlar

metabolik -gitar

heytt be dostlarima bak konsere cikmislar bu kadar da övgü almislar gurur duydum sizlerle 🙂..... gelemedim bildiginiz gibi... neyse baska zamana artik.... özgür-toygan-berkay-billur ve tabiki biricik dostum erdem hepinizi opuyorum umarim basarilariniz devam eder.... tuh ulan keske daha cok calissaymisim zamaninda.... hehe... anladiniz siz anladiniz.... 😀.... hadi bakalim iyi baslamis iyi gider insallah.....

---beterbocek---

kurban ossun sana...

Ahanda!!! :zipla :zipla :metalhead :metalhead

gelebilirim umarım... :roll: işlerimi ayarlayabilirsem kesin geleceğim... :roll:

ama gelirsem asıl eğlence, asıl performans nasıl olurmuş daha görmediniz... :metalhead :metalhead
şşşş laaa... Güzel sakatlar... aman güzel sanatlar toplanııın!!! :metalhead :metalhead
boynum sakatlanacakmış...
sakatlansın be...
bir iki kilo veririm belki... 😆 :metalhead :metalhead

Billurcum canım benim...
bak samimi olayım ben herkesle konuşurum herkesi dinlerim de herkesi böyle sevip sahiplenmem...
bilen bilir...
ilk konserine çıkan bir grupta herkes biraz streslidir ancak vokal daha bir gergin olur iyi bilirim... ama sakın telaş yapma gayet iyiydin... şarkı söylerken bu işi ne kadar sahiplendiğini gösterdin bana. sen ve hepiniz zor olanı başardınız hiç kafanızı yormayın... Sakin! (konserlerde değil tabii..) her şey çok ama çok güzel olacak... (E GRUBUN CENKAYIM GİBİ MENAJERİ OLUNCA... 8) )

özellikle senin önünde durdum ki; Berkayımın dediği gibi basçı basçının külüne nasıl muhtaç ise vokal de vokalin külüne o kadara muhtaçtır... yanındayım!...
bir yerde bir görüşelim şöyle sessiz sakin seninle daha konuşacak çok şey var...
sesinin tonunu ve kullanışını çok beğendim... sen brütalde yaparsın yaw...
neyse genel olarak...
seni tanıdığıma çok sevindim ve biliyorum ki bundan sonra daha çok zaman geçireceğiz seninle... adanalı kurban ossun sana...
şşş davulcuuu... sana daa...
gitarlar size dee....
Berkay'ım kuzucum....
sanada...

bu arada BERKAY'IM...
BEN performas makinesi olabilirim ama sen coşturana bakacaksın...
Seviyorum seni...

uzun yazıyorum biraz kusura bakmayın ne yapayım elim hızlı... 😆

:metalhead :metalhead

Valla arkadaşlar saha ölçüm sınavından çıkıp koşarak (taksiyle) çalmaya gelecem gölgeye.. bir hareketli gün ki sormayın..

Ama tabi, ısrarla söylüyorum;
Bekliyoruz...

Hürmetler!

desdurberkay demiş ki:
mervecim grupcanak hastanız şekerim......... 😀

o zaman beraber zıbıldayalım...

:zipla hadeeeee.... hobaaaaa....
bütün elleeeer...

size bir de perşembe gününün smilelerini çıkarayım mı? hehehe...

:kustum bu perşembe günü ders sonrası halimiz...
:zombi bu dersten çıkıp mekana gelmiş halimiz...
:icelim mekanda kendimize geliş çabaları...
:icelim yavaş yavaş etrafı görmeye başlıyoruz...
8O nerede olduğumuzun farkına varış tepkisi...
8) aklın başa geldiği ve ders hararetinden kurtulmanın ilk belirtileri...
:fikrimvar nükleer başlıklı kız'ın sahneye çıktığı an beliren psikolojik tepki...
:dans ısınmalar...
:beer ısınmaya yardımcı elementler...
:alkıs alkış kıyamet kopuşları...
:metal tepinme başlangıçları...
:metalhead asıl tepinişe geçiş evreleri...
:zipla ve son evre ki bundan sonrası genelde hatırlanmıyor... 😆

bundan ötesi de olmaz herhalde...
bu arada ben bu makineye ödev için oturdum ya fazla kopmadan döneyim ben...
seviyorum sizi...

desdurberkay demiş ki:

bütün elleeeer...

:fikrimvar nükleer başlıklı kız'ın sahneye çıktığı an beliren psikolojik tepki...

seviyorum sizi...

desdurberkay demiş ki:

bütün elleeeer...

seviyorum sizi...

desdurberkay demiş ki:

bütün elleeeer...

seviyorum sizi...

Tekrar hatırlatalım da sonra görmedik, unuttuk bilmiyoduk, duymadık olmasın... :twisted:

Bu arada içimden bi ses perşembe eğlenceli bi gün olacak diyo umarım öyle de olur.... 😉

Angelusdarkness, drowning clown_27, ve MERVE çok çok teşekkürler güzel yorumlarınız için

Not🙁Şimdiden N.B.K tayfasının 1 numarası olan merve, eğer full performansın daha bu değilse tam performans nasıl olacaksın merak ediyorum o yüzden kesin gel konsere 😀 )

oy oy herkes sevinçten 3-5 kere atmış mesajları 🙂
valla mervecim söylemeden geçemiycem eğer bu tam performansın değilse... vay anam 🙂

Neyse, herkesleri 30 mart akşamı saat 18:30 da gölge pub a bekiyoruz efendim.. mervenin yapıtğı smileleri yapmaya hazır hissediyorsanız kendinizi,

gelinde coşun, ne diyim ben 🙂

hürmetler 🙂

Geri