ben bir hakanım
NBK Bolu Antik bar konserinden döndü, bende eve ilk varanlardan biri olarak;
Boluda bizi yanlız bırakmayan, soulfly ı sabırla bekleyen ve bizimle birlikte konser boyunca kafa sallayan düşündüğümüzden de keyifli kitleye çok çok çok teşekkürlerimi sunarım (evet sunarım)(sundum).
Ama herşeyden önemlisi, bizi boluya kadar benden yaşlı volkswogen minibüsü ile taşıyan, herşeyimize yardım eden, (üşüdük diye minibüsün ocağını bile yaktı ) NEDİM abimize daha bir çok teşekkür ediyoruz...!
Bolu gündem gazetesinin saygı değer röportajcıları ve fotoğrafçıları! Sizide unutmadık tabi
Çok keyifli bir gün geçirdik sayenizde arkadaşlar!
Ha, bu arada, NBK çok yakın bir zamanda kucak dolusu süprizlerle çıkacak karşınıza!
Hürmetler...
Sevgili NBK grubu üyeleri boludaki performans sağlamdı.. gönül isterdi ki bolu da düzenlenecek olan festivale(detay vermiorum şimdik ism belli deil🙂 de katılın.. ama nerdee sorumluluk duyguları saolası davulcan özgürün ve baston berkayın finalleri parazit yaptı🙂) bu arada özgür sana bu söz altını çizerek bolu gündem röportajcıları🙂) yazmanın anlamı benim için büyüktü çok saolasın tanrı bagetlerini kutsasın🙂 ve billur sen de çok saol "tek başına gelirim boluya" dediğin için🙂 cidden iş güç yoksa erdemle, toyganla gelin valla ağırlarız her türlü.. neysse size iyi çalışmalar yolunuz açık olsun..
hakan