erd demiş ki:
Arkadaşlar bugüne kadar NüKLeer BaŞLıKLı KıZ grubuyla beraber çok güzel günler geçirdim, harika tecrübeler kazandım.Bütün bu güzellikler için bütün N.B.K grubuna, yani canlarım kardeşlerim Toygan'a, Berkay'a, Billur'a ve de Özgür'e sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum
Ayrıca bugüne kadar bizleri destekleyen, bana moral veren herkese tek tek teşekkürler.....
Ama herkesin hayatında dönüm noktaları, kritik kararlar almak zorunda olduğu dönemler vardır...Ben de bu dönemlerden birisini yaşadım ve bir karar aldım.
Çok üzülerek söylüyorum ki artık NüKLeeR BaŞLıKLı KıZ grubuyla çalışamayacağım.İçinde bulunduğum hayat şartları ve isteklerim, okuluma daha fazla eğilmemi gerektirdi ve bu nedenle önümüzdeki sezondan itibaren bu muhteşem grupla bir arada olamayacağım...
Fakat bundan sonra gerek evde solo çalışmalarımla gerekse bir N.B.K fanı olarak müzikle alakamı hep devam ettireceğim....(fan olarak soğutmayacağım sadece destek anlamında kullandım 😛 😀)
Albümü olan bir grupla çalışmıştım diyebileceğim ileride bunu da hissediyorum, biliyorum....bu başarı dolu gruba benden sonra da başarılar, canlarım kardeşlerim hep yanınızdayım..!!! topunuzun hastasıyım !!!
Canım kardeşim, keşke söylediğin gibi şartlar böyle olmasaydı da N.B.K bi yerlere gelcekse seninle gelebilseydi... Seninle geçirdiğimiz zamanların, konserlerin, kazandığımız tecrübelerin tadı bambaşkaydı... Ve senin yerini kimse dolduramayacak bunu da bilesin..
Bak son kararın mı iyi düşün... Sonradan yalvarsan da almayız ona göre
😛.. Şaka bi yana geleceğinle ilgili verdiğin karara sonsuz saygı duyuyorum (seni ahlaksız gitarist bizi bıraktın gittin, suçlunun kim olduğunu biliyorum ama deşifre etmek istemiyorum o kendini biliyo
😛) ... Herşeyden önce bi grup olmanın dışında, hepimiz birbirimizi kazanıp dost olduk ve öyle kalcağımızı biliyorum
🙂... Umarım herşey istediğin gibi, gönlünce olur Erdemcim.. Seni seviyoruz ...
BILLUR'dan sevgiler & saygılar
----------------------------------------------------------------------------
Erdemim, seninle geçirdiğimiz her anın tadı halen damağımızda.. Böyle sanki 20 dk önce keşkül yemiş gibiyiz.. Ama sevgili keşkülümüz artık NBK familyasıyla koolasyon içerisinde değil. Ne diyelim, karar alınmış bir kere..
Bundan sonraki hayatında başarı da dilemek lazım şimdi sana. Gerçi biz dilemesekte sen hayallerindeki o başarılık kariyerin ta ortasında vukuu bulacaksın zaten. Yani seni bukadar zamanda olsa tanıyorsam bunu idda edebilirim sanırım.. (sanmam hatta ederim) (ettim).
Umarım herşey hayallerindeki gibi olur Erdemim. Seni özliycez.
Özgür
Keşke şartlar böyle olamasaydı da bunlar hiç konuşulmasaydı..sana hayatında başarılar diliyorum umarım her şey dilediğin gibi olur..
Toygan
Lan eşşşek senin ben ta....... Canım kardeşim beraber girdiğimiz ilk studyo dün gibi. Seni öyle amfinin önünde titrerken bulmuştuk ya nasıl içim acımıştı öyle görünce..... Geyik bir yana çok keyifli zamanlar geçirdik (ki inan daha geçireceklerimizin teminatıdır) aldın bi karar (yaptın bi densizlik) saygı duymaktan başka bizede yapılacak bir şey bırakmadın. Herzaman kardeştik her zaman da öyle kalıcaz. Bundan önce hep sahnede sırtımızı dayayabileceğimiz sağlam bir duvardın şimdide sahnenin aşağısında hep yanımızda olucağına inandığımız sağlam bir dostsun (kardeşsin). Sensiz sahnenin durumu ne olur bilemem ama bana daha geniş yer kalıcak ondan eminim
🙂 Karar senin biz her zaman her kararda birbirimizin arkasında olduğumuz gibi bu kararındada senin yanındayız. Fazla yazmaya gerek yok aslında nasıl olsa yine hep beraberiz............ Eyvalllah...
BeRkAy
...