rasty demiş ki:wideolar baya iyi ya ama sitemim war berkay abim aldı mail adresimi ancak hala eklemiş deil beni....
mecburiyetcaddesi demiş ki:mrb oncelikle bu basarili gruba... bole bi solistle çaldiinis için çok sanslisiniz, tabi dier arkadiorum da diebilirimaslarin hakkini yemycem; hepsi de uzerine dusen isi basariyla yerine getiriolar... bas gitar çok iiydi ki seçtiinis sarkilarin baslari ve davullari genelde kasik olmasina ragmen, ki gitaristlerinis de yaptiinis tarzin hakkini veriolar, bateri konusunda da sansli olduunuzu solemeden edemicem... ya aslinda teker teker solemek de mantiksiz grubun birbiriyle uyumu tam bence... bahar senliklerinde de deli gibi fuel die bagiran tip bendim boluya ilk geldiinisde bayilmistim bu sarkiya ama ben ondan da daha gusel yorumladiinis bi parçayi isticem artik haberinis ola open ur eyes mukemmeldi...ben o sarkiyi hiç bu kadar rahat ve bu kadar gusel solien bi grupla karsilasmadim weya ben solerken çok yirtiniorum bana ole gelio😀 bu arada biz boluda çaliorus senliklerde ayni gune denk gelemedik ama ins bi gun sizinle ayni sahneyi paylasiris sevgiler ve basarilar bu nukleer gruba....
raksitar demiş ki:kardeşlerim tebrik ederim. gelen yorumlar harika. ama ben beste beklerim. beste severim. bırakın artık cover yapmayı. eminim çok iyi besteler yaparsınız. hepinizde o potansiyel var. başarılarınızın devamını diliyorum. Eren Malçok
www.grupmaca.rockmekan.com