BİLLUR ablam billur sesli ablamın koca kampüsün ortasında beni nası morarttığını anlatıweriyim size 😀.çıktılar işte sahneye sonra billur ablam başladı konuşmaya biz nükleer başlıklı kız grubuyuz,ankaradan geldik falan,ben aradan hani başlığınız nerde dedim,billur ablamda evde unutmuşum diye güzelce yerleştirincesi lafı sustum artıkın 😀 bide baktım orda berkay abi sahneden inmiş,şöyle bi baktım vücut üçgen gözlükler saçlar falan karizma,tek saçıda örüp yandan salmış obi van kenobi tarzı,resim çektirilmezmi yakaladım hemen,çektirelim bi resim beyaw dedim,berkay abim artislik yapcak diye beklerken adam benden hewesli çıktı resim çektirmeye,çok hoşuma gitti o olay,baktım bunlar bizden galiba burunları hawada değil dedim.sonra berkay abime hepinizle çektircem dedim oda tamam konser bitsin söz dedi ve çektirdikte.ayrıca kendi yaptıkları şarkının live performance in bolu su şu anda sadece bizde war dediğim gibi özgür abiyle konuştuk kimseciklere wermiyoruz.özgür abi onları sonraya sakladığınızı söyledi.biz o video yu da size atıcaz sizde dursun.kendi elcaazlarımla çektim.ha bide tam ben billur ablacığımı çekerken bana gözleriyle bi hareket yapmıştı,orda çok tatlı çıkmışsın valla maşşallah 😀 videolar en kısa zamanda kuzucan tarafından ulaştırılacak saygılar....