Nükleer Başlıklı Kız

• Konuyu açan Konuyu açan erd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

panik378 demiş ki:
grubu yeni faerkettim ama harikaa siteye grdim dinledim bi şarkı o neydi ALlahım manyaq süpeeerr konserler ne zaman izmite geliinn

çook teşekkür ederiz güzel yorumun için ... şu an tatil dönemindeyiz ama eylülden sonra bomba gibi döncez bi aksilik olmazsa :twisted: ve umarım izmit''e de geliriz 🙂

N.B.K. :twisted:

Şarkınızı dinledim. Değişik olmuş ne kadar bu tarz müzikle ilgilenmesemde hoş olmuş . Vokaller değişik ve güzel olmuş kelimeler zor anlaşılıyor ama olsun . Başarılar arkadaşlar .

nbk5yl.jpg

anemi grubunun çizeri,saygılar ve yarışmada başarılar diler 😉

gerçekten amatorlük sınırlarını zorlamışsınız arkadaşlar parça çok kaliteli kayıt da çok güzel ben eminim yarışmada mutlaka dikkat çekeceksiniz

başşarılar...

panik378 demiş ki:
grubu yeni faerkettim ama harikaa siteye grdim dinledim bi şarkı o neydi ALlahım manyaq süpeeerr konserler ne zaman izmite geliinn

ewet arkadaşa katılıom izmit tede gelin

ya logo süper grubun adı süper zor şarkısının sözü müziği süper eh vokalin seside güzel daha ne olsun ihşallah supersound u kazanırsınız gerçekten türkiyenin en iyi gruplarında biri olabilirsiniz albümünde en yakın zamanda olmasını dilerim biraz erken bi istek oldu galiba ama başarılar süpersiniz 😉

arkdaşlar size bu satırları azım burnum tuzlu sudan ve güneşten yamulmuş bir vaziyettte denizin kenarında bir kafeden yazıyorum.herkeze tek tek teşekkürler.ama ayrıca "mangaka"bir teşekkür uğraşmış üşenmeden her gruba lazım çizer bir kişilik.eline sağlık umarız beraber tasarladığımız bir konserin afişiyle aynı sahneyi paylaşırız.

eyvalllah..........(sırtım yandı biraz güneşten ohhh)

unutmadan izmite gelmeyi çok isteriz.ama ben daha çok isterim kocaeli üniversitesinden ankaraya geçmiştim bende izmitin anısı çok büyüktür umarız gelebiliriz.saygılar&sevgiler....

arkadaşlar yourmlarınız için çok teşekkür ederiz =) .. ayrıca "mangaka" çok çok teşekkürler gerçekten ellerine sağlık... N.B.K için böyle bir şey yapıp , uğraşmış olman çok onur verici .. çok saolasın =) sevgiler & saygılar ...

N.B.K :twisted:

çok tuttum müziği v tavrınızı
gerçektenn çok keskin v çok etkiLi ßuLdum
teßrik ediyorum ßa$arıLar diLiyorum.

+

röportaj için uLa$aßiLeceğim ßir maiL adresi ßuLamadım.
rica.
te$ekkür.

önemli değil arkadaşlar..çizerliğimin yanısıra amatör de olsa benim de bir grubum var.. 🙂

bu işler yardımlaşmadan,destek olmadan olmaz asla...

başarılar diliyorum sizlere..yolunuz açık olsun!

Selamınaleyküm ey N.B.K :!: :!: :!:

Kardeşler yahu sezon bitti benim okul hala bitmedi vizeydi finaldi 😢
Msn.im de bozuldu haber falan da alamadım sizden ama umarın iyi gelişmeler vardır canlarım benim...Özlettiniz kendinizi ulen...Boş durmayın yazın falan.... Yeni sezona da besteyle girin boş duranı Allah sevmez Berkay bey sörf.le olmaz bu işler 😛(Sebebim olursun :!: ) Özgür ve toygan beyefendiler de stajlarının arkasına sığınmasın siz de akşamları çalışın bakiim hııı sizi gidi siziiiii 😛 Billur çalışıyodur heralde ona bi kulp takamadım 😆 hehe..

Ben de Mustang'e benzin üretecem para vermeyeceksiniz inşallah bi de benzine... Zaten paso zam geliyo 😛

Neyse Msn. olmayınca benim dilim şişmiş burada patladım galiba...

Sonuç olaraktan hepinize iyi tatiller, iyi çalışmalar en yazkın zamanda da görüşmek üzere canlarım ciğerlerim...hepinizi öptüm...

selaammm arkadaşlaaaarr!!!aslında bestenizi dinleyeli aylar oluo ama anca vakit bulup yazabiliorum...arkadaşlarım canlarım emeğinize saalık...hakikaten çoook başarılı bir beste,kayıt ve kaliteli bir parça olmuş..arkadaşlar sizlere inancım sonsuz..ben sizin başarılı olacağınıza adım gibi eminim...herbirinizi öperem yahşii...meni unutmayın... 😀

erdemcim valla neler yapıyosun hiç görüşemiyoruz gerçekten...artık msnin düzelirse konuşuruz ayrıntılı..bu arada valla bana bi kulp takamamışsın ama ne yalan bende bu aralar boş boş oturuorum, hiç çalıştığım falan yok 😳 euheheu .... ayrıca mustang.e benzin yapma çalışmaların umarım başarılı olur harbiden çok işimize gelir valla 🙂

kız zgy anca vakit bulabildim de yazıyorum bahanelerini bırak hergün msndesin biliyorum 😛 ... çok sağol güzel dileklerin için canım arkadaşım .. umarım bizimle ilgili herşey inandığın gibi olur ... ben de seni öperem yahşiii 😀

kalın sağlıcakla .. hepinize sevgiler & saygılar

N.B.K :twisted:

boluya kız arkadaşımın yanına gittiğimde sanş seri sizi dinleme şansı yakalamıştım...ve billurun sesini duyunca hakketten bi mallık çökmüştü üzerime...billur yeller gibi esiyo,seller gibi coşuyo...ankaraya geldiğimde çaldığıız yeri bulmaya çalıştım ama bulamadım.sanırım ters bi zamanda gelmişim(gün olarak)...neyse arkadaşlar yolunuz açık olsun.kolay gelsin!!! 😉

erd demiş ki:
Selamınaleyküm ey N.B.K :!: :!: :!:

Kardeşler yahu sezon bitti benim okul hala bitmedi vizeydi finaldi 😢
Msn.im de bozuldu haber falan da alamadım sizden ama umarın iyi gelişmeler vardır canlarım benim...Özlettiniz kendinizi ulen...Boş durmayın yazın falan.... Yeni sezona da besteyle girin boş duranı Allah sevmez Berkay bey sörf.le olmaz bu işler 😛(Sebebim olursun :!: ) Özgür ve toygan beyefendiler de stajlarının arkasına sığınmasın siz de akşamları çalışın bakiim hııı sizi gidi siziiiii 😛 Billur çalışıyodur heralde ona bi kulp takamadım 😆 hehe..

Ben de Mustang'e benzin üretecem para vermeyeceksiniz inşallah bi de benzine... Zaten paso zam geliyo 😛

Neyse Msn. olmayınca benim dilim şişmiş burada patladım galiba...

Sonuç olaraktan hepinize iyi tatiller, iyi çalışmalar en yazkın zamanda da görüşmek üzere canlarım ciğerlerim...hepinizi öptüm...

benzin yapmana gerek kalmıycak lpg var.özledim lan seni.sörf yaparken boş durmuyoruz oğlum denizin ortasında bile gönlümde N.B.K. dikkat et kendine.

kız ezgi yaşıyomusun sen? 😀 ayrıca teşekkür ederiz....

tribal_enfeksiyon bak aşk nelere kadir :twisted: ankarada bir konsere sende yengeyi çağırırsın.iyadei ziyaret olur hemde kendi sahamızda bir kere daha dinlersin bizi..eyvallah......

tatil iyi güzelde çok fena canım konser çekiyor bilmem artık..N.B.K. özledim sizi.... 🙁

slm n.b.k. walla yaptıım reklam başına para alsam bu sene özel üni.de kendi kendimi okuturdum heralde😛 nese gerçekten gruba v özellikle billurun sesine hayran kaldım.. samsun'a da bekleriz ii bakın kendinizeeeee....

Geri