jackthepompking demiş ki:Selam ben İzmir'li grup A'due Carmen'in basçısı Can. Bunu niye söyledim tabi şey, bizde nss'a şarkımızı yollamak için son hazırlıkları yapan bir grubuz ve "lan du bakiim bi şöle bi kim var, kim yok, kim naapar kim naapamaz" şeklinde listeyi gezerken rastladım şarkınıza ve dolayısıyla gruba. Açıkçası o koca 500 şarkılık listede açıp açıp sürekli dinlediim 3 şarkıdan biri sizinki ve tabi aslında bilmiorum belki haksızlık etmek istemem ama dinlenebilecek üç şarkıdan birisi. Fazla uzatmak istemiyorum ama inanın, sizin gibi amatör bir müzisyen ve bir rakip 😛 olarak(yani normalde çekemeyip "hıh, pöh nbk da nemiş" demem gerekirken) şarkınızı çok fazla beğendim ve dediğim gibi artık yolda belde şarkıyı söylüyorum arkadaşlara tavsiye ediyorum (Allah'ım ben n'apıyorum yapmamalıyım aslında 😛).Şarkı müthiş. İşte grup ismi, grafik tasarım, ve vokalin doğa üstülüğü konularıan hiç girmiyorum gözlemlediğim kadar milyarlarca defa dile getirilmiş( ha az bile getirilmiş. ayrı!) ner neyse umarım biz de şarkımızı yetiştiririz ve siz de bizi dinleme fırsatı bulursunuz. Yarışmadaki diğer favorilerim de Dengesiz Herifler ve Suelen'dır. Hatta şöle bi dörtlü konser hayallerim bilem var doğrusu. Uzun lafın kısası çok başarılısınız arkadaşlar, izmir de müzisyen bir hayranınız var haberiniz ola... saygılar.