P
paryosha
ilk 10 listemdeler.şarkı çok güzel olmuş,vokal de alışılmış bayan vokaller gibi deil.çok başarılılar gerçekten.iyi şanslar nss de 😉
mehmet15 demiş ki:doğum günün kutlu olsun billur......ankara'da nerelerde çıkıyorsunuz ya bilgilendirirseniz çok sevinirim hayranlarınız çoğaldı nokia sayesinde🙂sizi ankara üni.de de görmek istiyorum.........
Çok teşekkürler tunç, sitenin web sayfasını ben yaptım, grafik çalışmalarının çok büyük bir bölümünü berkay, bir kısmınıda beraber üstlendik. eğer beğeninizi kazandıysak ne mutlu bize 🙂 ***tuncdogukan demiş ki:siteniz tek kelimeyle teknik bir harika.Gerek görsel gerek işlevsel olarak çok profesyonel.Grubun grafik işlerini sanırım gruptan birisi üstlenmiş durumda,çünkü grubun tüm ruhunu grafiklere yansıtmakta muvafık oluyor.
Birçok insan söyledi saçlarını uzat diye, ama ben yaklaşık 18 saat önce asçlarımı tamamen kazıdım 🙁.. Pek tahammülüm yok uzun saça.. 😉tuncdogukan demiş ki:Ayrıca videonuzu da indirdim (püüeehheey ne varsa sömürmüşüm ha 😀 ) orda da gayet iyisiniz.Özgür arkadaşım ne kaybediyor kendini öyle çalarken 😀 benim tavsiyem saçları uzatıp adrenal seviyesine yeni bir boyut eklemesidir 😆
Evet, hakkaten sitenin loglarına baktımda, sömürmüşsün 🙂. Şaka bir yana, iyi dileklerin için çok ama çok teşekkür ediyorum billur ve kendim adına.. Umarım bizimde dileğimiz olan, tüm dileklerin gerçekleşirde karşınıza sizi daha çok eğlendiren bir NBK çıkar..tuncdogukan demiş ki:Duuur daha bitmedi.Radyo röportajınızı da dinledim.(Oha bee arkadaşım dediğinizi duyar gibiyim 😀 ) Bence siz ne istediğinizi bilen ve geleceği çok parlak bir grupsunuz.İşinizi profesyonelce idame ettiriyor ve çok iyi bağlantılar kuruyorsunuz.Bulunmanız gereken medyayı çok iyi seçiyorsunuz.Benim temennim turkrock'ta kurulduğu günden beri takip ettiğim bu grubun ileride aşama aşama takip ettiğimiz bir üne kavuşması.Ne gruplar geçti bu turkrock.com amatör gruplar kısmından ama siz toplumun dikkatini çekecek belki 10 gruptan biri olabilirsiniz.Niye? çünkü nokia supersound yarışmasında başarı elde etmeniz durumunda büyük fırsatlar sizi bekliyor.Size başarılar dileyip naçizane oyumu kullanmaktan başka diyebileceğim tek şey : yeni bestelerle ve belki bir albümle alın şu rock müziğe karşı önyargı besleyen halkımızın aklını 😀
Önerilerin için çok teşekkürler 🙂stoneguitar demiş ki:sarkınız ( nokıasupersound dakı ) sahane melodısı super vokal super uyumlu olmus ama ama ama sarkının sonradan sertlesmesi cok klıse olmus yanı o canım guzelım melodıyı unutturuyo..