Objektif

Sevgi :metal li scrotestical .Biliyorum çok beklettik .Ama özellikle senin yerin başka.Antalya Edirne derken bir türlü görüşemedik.
Artık Barışa Rock'a gelirsin umarım.Albümün Demo kayıtları ve parça seçimleri bitmek üzere.Bu günlerde Konser Provalarının yanı sıra Albümede çalışıyoruz.Bilirsiniz biz ilham geldi hadi 2 günde albüm yapalım diyenlerden değliz.Demonun haricinde elimde en az onlar kadar (bize göre ) değerli yeni parça birikti.30 civarı.İçinden çıktığımız an sizlere ulaştıracağız.Bende sizler kadar heyecanla bekliyorum.Umarım sizlere layık şeyler yapmışızdır.Selamlar...Vecdi..

🙂 sağolasın abicim,
ya Barışarock ne zaman? o aralar Edirnede olursam gelmeyi düşünüyorum.Sizin o "lavuk"lardan olmadığınızı bildiğim için dinliyorum abi merak etme, iki günde albüm yapanların kaset-CDsini dinlemem 😛
Şarkı seçimine gelince, en iyisini yapacağınızdan eminim kendi adıma, şimdiye kadar yaptığınız işlerle bunu ispatladınız.
Bi gün mutlaka görüşücez Vecdi Abi 😀
saygılar...

iki yıl aradan sonra tekrar buldum albumu dinledikce bir daha diyor album bir daha bir daha kopamadım valla

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından düzltilmiştir. Ayrıca "V" yerine "W" kullanmayınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.

hımmmm... bu başlık sabitleme olayını tuttum. ayrıca vacdi abiyede selamlar, saygılar , ...

objektif için bir yazı yazacağım şu günlerde bu başlık çok işime yaracak.

Sevgili sethi , mbk ve philosopsycho'ya güzel duygularından dolayı teşekkürler.Anti-social 'ın sorusuna gelince,Ankaraya bir şekilde geleceğiz.Alpay şu anda işlerinin yoğunluğu nedeniyle bizimle beraber değil.Nöbeti Taner aldı ve çok güzel birşekilde götürüyor.Selamlar..Vecdi..

Öncelikle bu başlığın sabitlenmesi çok iyi oldu...Vecdi abi yeni albümde ne gibi değişiklikler olacak...Bu soruyu 2.nci kez soruşum loş akşamlar yada dağlarda bunlara benzer şarkılar olacakmı ? Özellikle bu 2 parçanız tek kelimeyle dinlerken zevk aldığımı şarkılar...

saygılar...

Sevgili Dostum bizler şarkıları yaparken şu şekilde yada bu şekilde yapalım diye hiç uğraşmadık.Parça hangi formatta gelirse bize çaldık ve o şekilde oldu.Yani o anki duygu neyse sizlere o şekilde yansıttık.
Bugüne kadar 4 albüm yapıldı ve hepsinin kendi içinde değişik tarzları oldu.Ama saund açısından bir farklılık olmadı.Buda şarkıyı yapanın yada gurubun kimliğini ortaya koyuyor.Dinlendiği zaman hah bu Objektif denilebiliyorsa işte ozaman birşeyler yerine oturmuş demektir.Yani kişilikten bahsediyorum.Belki Künye yada Tımarlı hastane tarzında yapıtlar göremeyebilirsiniz.Ama eminimki hepsinden birer parça renk vardır bu albümdede.Besteleri ortaya çıkartan , aynı kişi olunca , ister istemez ,birşeylerin etrafında dönüp duruyoruz.Sevginin , barışın , aşkın, öfkenin....

selam Vecdi abi, cidden çok özlemişim seni ya. bence bu uzun arayı güzel röportajla kapatmak gerek. ben hemen soruları hazırlayayım 😀 + bak yıllar önce (98/99) çıkarttığım fanzinlerin yanında hediye etmem için imzalayıp verdiğin posterlerden benim için imzalı olanı hala duvarımda. 😀

Mahir Bora Kayıhan

anlk842fl.jpg

Merhabalar. Ben grupları yeni yeni duyuyorum,ögreniyorum.Ben Vecdi abiyi kadıköy Sound Music Centerde tanıdım.ilk gittiğim zaman bilmiyordum Objektifin vokalisti oldugunu.Ben Objektifin vokalistiyim gibi izlenim vermedi hiç.Bu da onun oturmuş kişiliğini gösteriyor.Sonradan Objektif'in vokalisti oldugunu duydum.Cok cana yakın iyi bi insandır.Yaptıkları müzikte cok güzel.Umarm Barışa Rock ta canlı izleme fırsatım olacak.Umarım Vecdi abi ve onun gibi insanlar kazanır sağlam kitleleri.... Herşey gönlünüzce olsun...

Mahir Bora Kayıhan. :metal Tabiki eski dostum.Adam olacak çocuk sorularından belli olur durumu.Bende seni çok özledim.Enkısa zamanda bekliyorum. :beer O Afiş beni alıp nerelere götürdü bilemezsin.Sağol sevgili Mahir.Ayrıca Alicem sanada Teşekkürler.En kısa zamanda görüşmek üzere.Selamlar..Vecdi..

Sevgil philosopsycho.Bizler Sanatçı olarak Barışa Rock'a katılıyoruz.Yani sizlerin oluşturduğu o büyük Atmosfere elimizden geldiğince Sanatçı kişiliğimizle renk katmaya çalışıyoruz.Sonuçta o platformun gerçek sahipleri sizlersiniz.Belliki birşeylerden rahatsızlık duyup bu soruyu bana sordun.Rahatsızlık duyduğun şey her neyse bunu arkadaşlarınla görüşüp bu ve başka Platformlardada tartışabilirsiniz. Benim bu konuda söyleyeceklerim sanatçı kişiliğimden dolayı bu kadar.Sevgiler.....Vecdi....

Sevgili Sethi.Soloyu buradan Ankaraya nasıl anlatabilirim bilemiyorum.Ama İstanbula geldiğinde eğer denk gelirsen Hakan'la oturup solonun pozisyonlarını inceleyebilirsin. 😀 Selamlar...Vecdi...

Geri