m-hakan_objektif demiş ki:sevgili mooneyesto konserlerde daha önce ibanez jem , fender stratocaster richie sambora, gibson les paul bullseye zakk wylde, kramer, jackson caliyordum simdi daha cok jackson u kullanıyorum .
herkese sevgiler 8)
Kesinlikle katılıyorum. Bu sonsuzluğu bir adım. Taner nasılsın? Şarkıların davulları nasıl oldu? :roll:Queen_of_Metal demiş ki:bekleyişlerin sonu kıvamında bir konserle noktalanacak.hayır noktalanmayacak.sonsuz bir başlangıç belkide...
Vecdi baba albümün adı ve çıkış tarihi tam olarak ne zaman?ipek_ demiş ki:volkan_objektif demiş ki:🙂 HERKESE merhaba...sevgili Aysun;İlkerin gönderdiğimiz resim ve binumum materyalleri en kısa zamanda değerlendiriceğinden hiç kuşkum yok.. 🙂
Sitenin yenilenmesini nasıl bir sabırsızlıkla beklediğinizi biliyorum.bizde ayını sabırsızlık içindeyiz.Ancak çıkacak yeni albümün heycanı doğal olarak bunu bastırıyor. 😆 Ayrıca bildiğiniz gibi "barışarock" konserinden hemen sonra albüm çalışmalarına başladığımız için elimizde o konser dışında resim yok.mazur görün 😢
İyiki sizlerle düşünce alışverişini sağladığımız,birbirimizi tanıdığımız bir forum var..
Konserlerde buluşmak üzere(albüm bitsin).. rocker kalın... 8)
Bu arada sevgili aysun...site değiştirilirken ilk isimlerden başlanıcak 😉
Yei albümün adı ne olucak?
jeffPiLson demiş ki:herkese slm cok yogunuz pek yazamıyoruz ama buralardayız herkese sevgiler
Rock'n'Roll
objektif demiş ki:Selamlar Objektif Dostları.Davulların kayıtları bitti sayılır.13 Parça çaldık.1-2 gün içinde Başatın Bas kayıtları başlayacak.Barışa Rockta çaldığımız Yuh'un yeni versiyonunu da kayıt ettik.Çok güzel bir senfonik düzenlemeyle birlikte Green Peace'e sunmayı düşünüyoruz. Ona özel bir klip çekme durumuda olabilir.Barışa Rock seyircileride görüntüleriyle eşlik edecekler. Yayınlamazlarsa en azından bizim siteye koyarız. Albüm bittiği anda sizlere sunacağız merak etmeyin. 😀 Bu arada yepyeni ve daha geniş boyutlu bir siteyle bir kaç gün içinde huzurlarınızdayız.Forum'da olacak. Herkese tekrar selamlar...Vecdi Yücalan..Objektif :metal
rockheponde demiş ki:Beyler albüm geliyor ha. Dikkat :!: :!: :!:
Vecdi abi sitede değişiklikler olacakmı? Forum gibi ve ek resimler falan?
Saygılarımla!
jemssh demiş ki:İlker site için teşekkürler.