jeffPiLson demiş ki:saol tattoome, cok az kaldı konserlere 🙂
Eyvallah...bekliyoruz...babalar... :twisted:
jeffPiLson demiş ki:saol tattoome, cok az kaldı konserlere 🙂
volkan_objektif demiş ki:merhabalar! kimse küsmesin çok yakında (konserlerle)beraberiz.kayıtlar bitmek üzere.
maybememaybe demiş ki:Künye albümünüzü dinledim. Müthiş bir sound ve inanılmaz düzenlemeler dinledim. Teşekkürler size. Yeni albümünüzde başarılar.
maybememaybe demiş ki:Künye albümünüzü dinledim. Müthiş bir sound ve inanılmaz düzenlemeler dinledim. Teşekkürler size. Yeni albümünüzde başarılar.
objektif demiş ki:Sevgili İpek Teşekkürler.Ben Linkle ilgili sorunu anlayamadım.Herkes istediği gibi yazıp çiziyor.Selamlar..Vecdi..
selimoncugoz demiş ki:Merhabalar. Ben Selim Öncügöz.
Sayın Taner Keser hakkındaki düşüncelerimi sizlerle ve Objektif ile paylaşmak istiyorum.
Kendisiyle birkez arkadaşım vasıtasıyla tanışma fırsatım olmuştu ancak beni hatırlayacağını pek sanmıyorum çünkü
bu 2000 senesindeydi. Avrasya isimli bir grupları vardı. Yanlış hatırlamıyorsam bir türkce rock cover grubuydu ve Kadıköy shaft clubda sahne alıyorlardı.
Ancak şunu sözylemeliyim ki grup sahnede muhteşemdi. Çaldığı coverları kasetten çalınıyormuş gibi dinlediğimizi
çok net hatırlıyorum. Grubun sahnedeki performansı ve izleyiciler üstündeki etkisi inanılmazdı. Bir süre sonra
sahneye Cem Karaca'nın da çıkması ile grubun görsel şovu muhteşemin üstüne çıkdı. Ben ve arkadaşlarım sahnede sadece davulcu ve basscıya kitlenmişdik. Birde rahmetli, büyük üstad Cem Karaca'ya tabiki. Kısacası Taner'i biz zaten keşfetmiştik🙂 Şimdi ise Objektif gibi köklü bir grupda, Vecdi Yücalan gibi bir sesin arkasında baget sallamasına hiç şaşırmadık.
Faklı tarzı, kaliteli müzisyen kimliği ve kişiliği ile daha yeni yeni tanıştığımız genç jenerasyon müzisyeni olan,
Taner Keser'in bundan sonrada başarılı işlere imza atacağına yürekten inananlardanım. Şu bir gerçek ki bu ülkede müzisyenlik adınada
yeni yüzlerin olması gerektiği kanısındayım. Ama bu katagoriye, bu insanlar gibi emek veren ve müziği yaşayan müzisyenlerin
girmesi gerektiğine inanıyoruz. Bir müzisyen olarak, bu insanların başarısı benimde başarımdır düşüncesindeyim ve bu
platformda bu konuların tartışılması ve fikir alışverişi yapılması taraftarıyım. Hem Objektif başlığında hem diğer başlıklarda. Sevgi gösterileri olacaktır elbette. Bundan da abartılmadığı sürece kimse
rahatsız olmamalıdır bence. Sonuç olarak bu sadece Objektif ile ilgili bir konu değildir.
Albümünüzü bizde herkes gibi sabırsızlıkla bekliyoruz.
Teşekkürler, Saygılar.