Aman allahım-
Konser kaçmaz diyorum mutlaka gidicem bence herkes gelmeli özellikle davulcu ve gitaristler 8)
Konser kaçmaz diyorum mutlaka gidicem bence herkes gelmeli özellikle davulcu ve gitaristler 8)
8) Çok haklısın arkadaşım 8)rockandandandroll demiş ki:Konser kaçmaz diyorum mutlaka gidicem bence herkes gelmeli özellikle davulcu ve gitaristler 8)
mertizli demiş ki:8) Çok haklısın arkadaşım 8)rockandandandroll demiş ki:Konser kaçmaz diyorum mutlaka gidicem bence herkes gelmeli özellikle davulcu ve gitaristler 8)
rock'nroll :twisted:
:cigara
__Berk__ demiş ki:Konser kaçmaz🙂 Taner abi seni yakından izleyebilme fırsatım oldu sonunda abi. Sabırsızlıkla bekliyorum
30.aralık.05 cuma günü destanın ikinci bölümü yazılcakmı ne dersin gultan_karlıdag? 8)
:twisted:
ayhandilan demiş ki:Mükemmel bir haber daha Türkiye'de güzel işlere imza atılıyor artık. E Vecdi Yücalan önderliğindeki bu yeni kadroyla olacak konserde tabiki bide müzisyen olarak en önde masamızı alacağız. 8)
volkan_objektif demiş ki:gerekli duyurular objektifonline.com adrsinde yapılacaktır.... henüz bir kesinlik yok..... tarafımızdan yapılmamış açıklamalara hemen kanmayın arkadaşlar...