Merhaba Taner. Başarın katlanarak büyüyor. Eminizki bu DNA'daki konserinde de devam edecek. Hepinize başarılar. Albümü sabırsızlıkla beklemeye devam ediyoruz.
Sevgiler.
Cafe METRO.
Sevgiler.
Cafe METRO.
sebokolik demiş ki:sizleri ktü sahalarında görmeyi çoook isterim
(tanercim sanada sevgiler bu arada =)
bak yazdım 😉 )
Objektife hayran olduğum kadar Şebnem Ferah'ıda çok severim. Sen şebocusun galiba 😉 Objektif konserine gelecekmisin?sebokolik demiş ki:sizleri ktü sahalarında görmeyi çoook isterim
bak yazdım 😉 )
Taner abi Masterwork zilleri sanırım yeni dimi? Takdir ediyorum abi seni. Bu arada sitesinede girdim ve gayet başaılı bir firma. Zaten Yücel ustayı taTürksch zillerinden tanıyorduk 😉 Bu arada tamastar sen dade davulcusun dimi abi? Taner hakkındaki düşüncelerini paylaşırmısın?tamartstar demiş ki:alicem haklı. forumdaki katılımı DNA da da görmek lazım. bu müziğe gönül veren herkesin izleyip bişeyler çıkarması gereken bi konser olucak sanırım. ordayız, az kaldı =))
Katılım olacaktır tabi canım.Yani şahsen bende rocknroll aşkına orda olacağımalicem007 demiş ki:Valla burda herşey hoş güzel muhabbet iyi.ama asıl dolulugu Dna da görmek istiyoruz Objektif severler.Forumdaki katılım olursa muhteşem bi ortam bizi bekliyor!!!!
şebocuyum tabi hemde sapına kadar :tap: ben taa trabzondayım onlar gelck artık inşallah :?: :!: :roll:meltemdagdag demiş ki:Objektife hayran olduğum kadar Şebnem Ferah'ıda çok severim. Sen şebocusun galiba 😉 Objektif konserine gelecekmisin?sebokolik demiş ki:sizleri ktü sahalarında görmeyi çoook isterim
bak yazdım 😉 )