buralardayız🙂
Bunlar üzücü şeyler.Sayın Taner Keser ve Veolkan Uzunhasanoğluna bundan sonraki hayatlarında başarılar diler, Objektife yeni kadrosuyla yoluna devam ermesini dilerim.melikeile demiş ki:Değerli Objektif dostları.Çok sevgili arkadaşlarımız Taner Keser ve Volkan Uzunhasanoğlu tamamen teknik sebetlerden dolayı Objektif grubundan ayrılmışlardır.Kendileriyle aramızda bir kırgınlık sözkonusu değildir.Arkadaşlığımız devam etmektedir.Bu nöbet değişiminde Davula Gökçe Dayanç Klavye’ye ise Bülent Güven geçmiştir.Değerli Müzisyen arkadaşlarımız Taner ve Volkana Yapmış oldukları katkılaradan dolayı sonsuz teşekkürlerimizi sunar bundan sonraki müzikal yolculuklarında başarılar dileriz... diye bir açıklama yapılmış! Teknik sebepler ne demek acaba?
Bana göre bu gruptaki tek yetenek şu anda gruptan ayrılmıştır! Şu andan itibaren ben bu siteden ve Objektif sitesinden ayrılıyorum. Şu andan itibarende bu konu hakkında hakkımda yazı yazacak arkadaşlara ne yazarlarsa yazsınlar saygı duyacak ve cevap vermeyeceğim.Ben Objektifi Taner ile tanıdım ve benim gibi tanıyan sanırım fazlaca arkadaşlar var. Yani benim mesajlaştığım isimlerini söylemeye gerek yok tepkilerini bir şekilde verecek çok fazla insan var bu platformlarda. Objektif e yolunun açık olmasını ve yeni arkadaşlarla sorunsuzca ve sonsuza kadar başarılı işlere imza atmalarını dileriz.
herkese selamlar!
Bak bunu bende çok merak ediyorum :roll:kolapunk demiş ki:benim merak ettiğim birşey var vecdi abi şimdi albüm kayıtlarında taner ve volkan çaldı pekii bu kayıtlar ne olacak bu albüm o kayıtlarla çıkacakmı yoksa yeni objektif elemanlarıyla yeniden kayıdamı gireceksiniz ?
objektif demiş ki:Selamlar.Taner ve Volkan sonsuza kadar birer Objektif elemanı olarak kalacaklardır.Kayıtlarda onlar var.Albüm çoktan bitti.Burada açıklayamayacağım sebeplerden dolayı çok uzun bir kayıt dönemi geçirdik.Bende istemezdim bu kadar uzun uzun uğraşmayı.Önümüzde Turne ve tanıtım için çok zorlu ve uzun bir yol var.Bu yola çıkarken sorun yaşamak istemiyoruz.Hiç bir şey dışarıdan göründüğü gibi değil.Bastığımız her notada sizlere karşı büyük bir sorumluluk hissediyoruz.Gökçe ve Bülent nöbeti devralmıştır.Tıpkı Taner ve Volkan gibi yeni birer Objektif elemanı olarak.Sevgiyle kalın.Vecdi Yücalan/Objektif...