G
Guest
evet başarılı bir performans sergilediler! objektif gibi kaliteli başka grupların koyu dinleyicileri gruplarının kral tv ye çıkmasını pek istemez yok bunlar piyasa oldu falan diye.halbuki hiç alakası yok.Bu şekilde bence kendilerini daha iyi tanıtma ve geniş kitlelere ulaştırma imkanı buluyorlar.son albümle birlikte objektif dahada büyük bir atağa geçti bence(sadece televizyondan dinleme imkanım olmasına rağmen yapıyorum bu yorumu!).yaklaşık 20 yıllık olan objektif i yeni dinleyenler aaa neden daha önce duymadım ben bu grubu diyecekler ve belkide kızacaklar kendilerine.
Not:Vecdi abi kanayan yaram samsundaki albüm sorunu hala devam ediyor.bugun çıktım tekrar gezdim ama yok gene yok.tekrar tekrarda dile getirmek istemiyorum bu durumu.samsundan çıkmanıza rağmen adınızı bilmeyen kasetciler var malesef!
Not:Vecdi abi kanayan yaram samsundaki albüm sorunu hala devam ediyor.bugun çıktım tekrar gezdim ama yok gene yok.tekrar tekrarda dile getirmek istemiyorum bu durumu.samsundan çıkmanıza rağmen adınızı bilmeyen kasetciler var malesef!