Objektif

ONJEKTİF ROCK N ROLLA BAR KONSERİ....

BAŞLANGIÇ SAATİ...22.00

VOKAL:VECDİ YÜCALAN
GİTAR:HAKAN ŞAVKLI
BASS:BURHAN AZEMİ
DAVUL:HAKAN PAMUKÇU

Objektif Rock N Rolla Bar ve Konser programında kendi şarkılarının yanı sıra Ozzy Osborne, Cem Karaca ,Black Sabbath,Deep Purple ,Erkin Koray ,Barış Manço , Guns & Roses ,Scorpions ,Beatles parçalarını da kendi tarzı içinde yorumlamaktadır...Toplam 3-3.5 saat süren uzun bir repertuar sizleri bekliyor

GİRİŞ ÜCRETSİZ...

http://www.facebook.com/event.php?eid=177978995571614#!/photo.php?fbid=494618637771&set=o.177978995571614&theater

180524_493342557771_749387771_6216705_949867_n.webp

Hep yalnız akşamlar
Başıboş sokaklar
Işığın geldiği yer
Hep loş hep boş...

Bu gönderideki en son mesajın 2011'den olması ne iç acısı. Tamı tamına 14 sene geçmiş. Neyse. Biz uyandıralım. 🙂

Gözümün önünde Objektif konserlerinin biletleri satılıyor ve 1 yaş eksik olduğum için gidemiyorum. En azından ebeveynle gelmek falan olsaydı... Burada bir tarih var. Koca müthiş bir Türk rock grubu... Ben ise izleyemiyorum... Neyse... Artık seneye.. Pentagram, Metalium 40. yıl konserine de gidemeyeceğim zaten... Gence yazık değil mi ya... :<

Objektif dinleyerek geçen 29 yılım var.
Neyseki 90'larda şimdiki gibi arabesk yapıp da rock yaptığını sanıp iddia eden şimdiki çöpler soytarılar yoktu.
Şimdilerde 2 gitar, 1 bas, 1 bateri olunca rock grubu sanıyorlar kendilerini, daha da trajikomik olan ise bunları rock grubu sanıp dinleyince kendilerini rockçı sanan bilgisiz ve cahil kitle var.

37 yıllık bu grubu daha yeni keşfeden bana da YUH!
17 Nisan Perşembe akşamı göstermiş oldukları muhteşem performans ile kendimizden geçtik. Bir sonraki konsere kadar yoğun bir şekilde dinleyerek arayı kapatmam lazım 🙂 Herkese saygılar

türkiyede güzel müzik yapan her grubun kendine has bir yanı oluyor, hepsini kırmış ve güçlü tutmuş yanları farklı sanki. objektif de bu gruplardan biri. özgün ve yaz akşamlarının ılık gece yarılarında insana iyi geliyor.

Geri