şşşştttt ne oluyo ordaaa 🙂
kardeşler başarilar..allah yolunuzu açik etsin...saygilar DETONE ailesinden...aynen devam 😉
kardeşler başarilar..allah yolunuzu açik etsin...saygilar DETONE ailesinden...aynen devam 😉
punkserkan demiş ki:şşşştttt ne oluyo ordaaa 🙂
Alive-bass demiş ki:Beyler önünüz açık ola walla grup güzel olmuş. Buarada sahnenizi benimle ve Serkanla paylaştığınız için teşekkür ederiz. En kısa zamanda tekrar geleceğimdir hadi kolay gele
Octave demiş ki:bugün fotolarımızı da çekildik pek bi eğlendik yakında web sitemiz de yayına gircek o ne ala =) mutluyuz Allah bozmasın (=
baranoid demiş ki:gripipin çalıcaz arkadaşlar.
başka istek şarkı war mı..peçetelere yazın lütfen😛
baranoid demiş ki:gripipin çalıcaz arkadaşlar.
başka istek şarkı war mı..peçetelere yazın lütfen😛
yico demiş ki:Hade aslanlarım benim.. Fotoğraflarınızı da gördüm şaaane çıkmışsınız.. Alıyorum haberlerinizi iyi gidiyomuş, en kısa zamanda rahatsız edecem sizi.. kendinize ii bakın...
Peçete devri bitti 😀 😀 artık burdan söleyecez isteklerimizi 😉 dimi serdarrr :twisted: :twisted:
gripin çalacak olmanıza çok sevindim :dans
en kısa zamanda dinlemeye gelicez inşallahhh 😀
hee unutmadan ben bide nev efkarlıyım istiorum,serdar çok güzel sölüo :twisted: :twisted:
didoverdose demiş ki:tenha günlerde çalmanıza rağmen ara ara gelip dinliyorum sizleri
güzel gidiyor gibi..devamını diliyorum sevgiler saygılar arkadaşlar..
(aaaldııırmaaa deelii gönlüüm gideeeen gitsin sen şarkılar söyle içindeeen)
SedEx demiş ki:didoverdose demiş ki:tenha günlerde çalmanıza rağmen ara ara gelip dinliyorum sizleri
güzel gidiyor gibi..devamını diliyorum sevgiler saygılar arkadaşlar..
(aaaldııırmaaa deelii gönlüüm gideeeen gitsin sen şarkılar söyle içindeeen)
Teşekkür ediyoruz.Daha da iyiye gitmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıoruz.Umarız ki hergeçen gün çalışmalarımızın karşılığını alırız.Herzaman bekleriz. 🙂