konu monu yok işte...
Bu baranoid denen eleman kimki??? ne saçma nick o öle... üsameddin cindoruk gibi 🙂 sanki bi yerden tanıyorum ama... davul fln da çalıyo. bizim kanki olmasın bu, eski killjoy davulcusu 🙂 zibidi herif seni!!! alakaya dere otusun olm sen. heryerden çıkıyosun. amatör gruplara bakim demoları indirim diye girdim octave izmir fln.. yok efendim baranoid. ne desem boş walla, hayırlı ola. musiki hayatınızda grupça başarılı olursunuz inşallaaaah... yarabbim size bol bol ilham ihsan eyleye.. amin!! buarada benim sizi dinleme fırsatım olmadı ama tavsiyem bu adamı grutan atın bu 1... 2 atmıcaksanız da buna bol bol wisky-yak bizi, mavi sakal-nekadar, deep purple- child in time, marilyn manson- come white, blur fln çaldırın pek sever 😀 (sene 2000 baran okul konserinde yürüyen davul çalar... hasan davulu tutar kaçmasın diye bi yandan... ve alper güzel bir hamle yaparak mikrofon sehpasını baranın kafaya geçirir... konsere eleman satışları yüzünden 2 kişi çıkılır eblek gibi.. son anda bi önce çıkan grubun elemanlarından biri kandırılarak gruba transfer edilir... çok geçmeden yeni transfer gruptan atılır ve alper'in içindeki kırpık fışkırır, mikrofonu kapar, anırarak şarkıyı söler. o anda konseri... pardon pilav gününü organize eden hocalar allah belanızı vermeye emi eşşek sıpaları şeklinde, umarsızca yapılan rezillik çabalarını izlemektedir.) not: bizim studyo kayıtları hala duruyo dinleyip dinleyip iç çekiyorum 🙁 neyse gelimde bi ant'a gidelim... özlemiştir bizim şarkıları 😀 hadeee c yaaa!!