önemli değil.. maksat türk rock yücelsin ogünde önemli elçilerinden tabi.korkma albümünü gerçekten dinlemek istiyorum.ama aradım taradım müzik marketleri yok albümFerry demiş ki:iyi etmissin, hepsini bilmiyordum...
önemli değil.. maksat türk rock yücelsin ogünde önemli elçilerinden tabi.korkma albümünü gerçekten dinlemek istiyorum.ama aradım taradım müzik marketleri yok albümFerry demiş ki:iyi etmissin, hepsini bilmiyordum...
slayer79 demiş ki:İyidirrr iyiii...ah birde o gömleği çıkarsa...
Ya bu arada biz Pent. ı gözümüzde çok mu büyüttük,efsane yaptık,çıkanların hepsi bir garip oluyor.Eee biz bütün gün çocuklarla body gölek(düğmeler açık),altınakot,onun altına d.k.n.y giyenlere üfür ediyoruz,bilmem ne yaptığımız ipop çuları diyoruz,efsanemiz Pent.mımızdan cıkan Ogün ümüze bak sen...
yener demiş ki:bencede önemli değil,müziği iyi olsun bana yeter.
nightmare_destroyer demiş ki:kim ne derse desin ogün bu gidişle türkiye'nin en iyi rockcılarından olacak...yaptığı albüm gayet güzel.. bunlar bize gelecek için ümit veriyor...
Rahmetli Barış Manço dan ezgiler var sanki bu şarkıda...demirdemir demiş ki:ya sanki pencerede bi karadeniz türküsü havası var gibi yada trabzonlu olduğunu bildiğimdenh bana öle gelio.ama adam babalar gibi albüm yapmış.adamın müziğiyle giydiği kotun ne alakası var şimdi
BLUES01 demiş ki:nightmare_destroyer demiş ki:kim ne derse desin ogün bu gidişle türkiye'nin en iyi rockcılarından olacak...yaptığı albüm gayet güzel.. bunlar bize gelecek için ümit veriyor...
ogün dünkü çaocuk ya büyümesi lazım yolu açık gelecek vaadediyor değilmi 🙂 ? :roll:
Ferry demiş ki:slayer79 demiş ki:İyidirrr iyiii...ah birde o gömleği çıkarsa...
Ya bu arada biz Pent. ı gözümüzde çok mu büyüttük,efsane yaptık,çıkanların hepsi bir garip oluyor.Eee biz bütün gün çocuklarla body gölek(düğmeler açık),altınakot,onun altına d.k.n.y giyenlere üfür ediyoruz,bilmem ne yaptığımız ipop çuları diyoruz,efsanemiz Pent.mımızdan cıkan Ogün ümüze bak sen...
Su andaki imaji su an yaptigi muzik'le uyum icinde bence...