M
muhterem666
freestyle_joker demiş ki:bence ogün pentagramdan ayrılınca yolunu sasırmıs albümünü dinlemedim ama ondan daha iyisini beklemek bi hata olurdu.
+99999999
freestyle_joker demiş ki:bence ogün pentagramdan ayrılınca yolunu sasırmıs albümünü dinlemedim ama ondan daha iyisini beklemek bi hata olurdu.
pudding demiş ki:bence adam ii ya.hele saydıımmmmm saydımmm demesi damda super ya🙂
gogorigo demiş ki:kral tv yayınlaması bence sanatçının şirketin politikası ile alakalı olabilir ... ama bütün bunlar bir yana ogün çok başarılı iyi bir başlangıç yaptı inşallah devamı gelir... arkadaşlar eski albümü korkma hiçbiryerde bulamadım warsa weya bulabilirseniz haberdar edebilirmiyiz acaba...
oğuz kim yaa?ogün ün diğer adı falan mı?DiP demiş ki:kesınlıkle bende oguzun bozuldugu kanısındayım..ne kadar kotu bır sarkı ve klip..saglam bır rock kıtlesıne sahıp oguzun saydım kac gun olu dıye komık bır sarkı yapması gercekten uzucu..arabesk ten farkı yok sarkının...
muhterem666 demiş ki:freestyle_joker demiş ki:bence ogün pentagramdan ayrılınca yolunu sasırmıs albümünü dinlemedim ama ondan daha iyisini beklemek bi hata olurdu.
+99999999