tutankamun demiş ki:acaba bu albümdede cover olacak mı bilen varmı?
yelda13 demiş ki:dün akşam yüxexes de sana dedim canlı performans klibi olarak yayınlandı..yok öyle bişey !! adam süperdi..
metin türkcan da öyle 🙂
evet aynen katılıyorum. ben ogünü canlı olarak konserde izleyemedim ama yüxexes performansında ortalık yıkılmıştı adeta ve muhteşemdi ki bu bir tv programı ve ogün orda muhteşemse konserlerinde ne derece başarılıdır anlaşılması lazım. ogünü bir kere izlemeden ya da dinlemeden lütfen yorum yapmayın. Vokal denince ortalığı kırıp geçirebilmeli ve ogünde bunu yapabiliyo Allaha şükür... yapamayanlar düşünsün ve yapamayanları destekleyenlerde artık kendilerine gelip doğru yolu bulsunlar ya da doğru yoldakilerin önüne taş atmaktan vazgeçsinler..Ogün almış başını gidiyo zaten sizin yıkıcı eleştirilerinizle yıkılacak olsa 13 sene önce yıkılır kabuğuna çekilirdi ama 13 senedir dimdik ayakta. bundan sonra da böyle olacak. eee şimdi itirazı olan?????phicoz demiş ki:türkiye'Nin en iyi erkek vokal'İ OGÜN SANLISOY muhalefet olanlar canlı performans izlemeden konuşmasın
phicoz demiş ki:ya arkdaşalr sound check sırasında dinledim (mekan tanıdıktıda) pek bi numarası yoktu konserde coşunca kitlendim kaldım zaten...birde konser bittinten sonra gece boyunca grup elmanları ile beraber barda kalınca bi ayrı güzel oldu e mekan turistik tanıyan yok baa da rahattılar o geceyi unutamam...