ne kadar detay biliyosun derken, gayet fazla detay biliyorum ve araştırıyorum emin ol,boşu boşuna dinlemiyorum .. Pentagramdakilerle beraber bi iş yapması tüm albümü onların hazırladığı anlamına gelmez metin şeboyla da çalışıyo, yeni albümdeki prodüktör Tarkan Gözübüyük pek çok şarkıcıya prodüktörlük yapmıştır bu isimler Ogünle çalışınca mı laf oluyo? yapma gözünü seviyim ... sen sanki albüme ogün elini sürmemiş,millet ona herşeyi hazır vermiş o da sadece okumuş gibi bahsediyosun. ogünün en yakınında olan bateristinden dinlediğim kadarıyla Ogün albümün herşeyiyle bizzat kendi ilgileniyo,çalıştığı adamlar zaten kaliteli,ama lütfen Ogün hiçbişey yapmıyomuş gibi davranma,eğer adam başarılı ve yetenekli olmasaydı Pentagramdan ne Metin,ne Hakan ne de Tarkanla irtibatı olurdu,ben bu adamların boş bi insanla çalışacaklarını hiç düşünmüyorum. bahsettiğin yeni melekteki konserde ben bulunmadım ama bulunana arkadaşlarım Ogünün sahnesine hayran kalıp döndüler,ve herkes onun ne kadar içten samimi ve bir o kadar da sahneye hakkını verdiğinden bahsediyolar. tabi sen beğenmemiş olabilirsin saygı duyarım zevk meselesidir ama abartmışın sanki gibime geliyo. ben adamı tv deki canlı performansında izlerken ağzım açık kaldı ki eminim sahnede bundan daha fazlasını yapmıştır...