üzgünüm seni kırdıysam eğer üzgünüm bağışlarsan eğer harika bi şarkı slov müzik yaptığı iddaa edilen sanatçılara dinletmeli kucakla yı
sana ogün sanlısoy`un fanı olmamız için birçok neden gösterebiliriz..bunu neden anlamadın ben de bunu anlamış değilim..ayrıca performansı herkes beğenicek diye birşey yok ama Ogün`ün performansı kötüydü diye kesin konuşmanız çok saçma.hadi dersin ben beğenmedim bana göre kötüydü filan...ayrıca benim okuduğum yorumlarda Ogün Sanlısoy`un performansının çok sevildiği yazılıyodu..hatta burn sahnesinde direc-t yi izlerken bile Ogün`e bakakalmışlar.bilmem anlatabildimmi....Ogün ve ekibi süper :twisted:kallipardi demiş ki:gerçeği söylemek insanları küçültmez.rockncoke performansı gerçekten kötüydü hani vokal anlamında kötüydü.tabiki bunu bir bilenin söylemesi daha iyi olur ama vokalin o gün seyahat etmesai yada sahneye çıkmadan önce içtiği içecek sesini detoneleştirebilir.çünkü detone olmamak için mücadele ettiğini tv'den izledik.yüksek sadakat'te aynı şekildeydi mesela.ama sahne şovu şarkıların seçimi çokta güzeldi.
abi birde ogün sanlısoy fanı nasıl olabilinir anlamış değilim.yani seversin ama şu dünyada ne adamlar var fanı olunacak.demir fanı ogün fanı.komik şeyler bunlar.kill your idol
deryakulahci demiş ki:
üstüne bastın kaldır ayağını eengin :twisted:eengin demiş ki:DERTLER BİRİKE BİRİKE BÜYÜDÜ Bİ TELAŞLA,YALNIZ BAŞIMA ALTINDAN KALKMAM ZOR
BİRİ BİTMEDEN ÖBÜRÜ BİTMEDEN ÖBÜRÜ DE BAŞLAR; ALLAH'IM AKLIMI KORUUUU!!! DİYOSUN YANİ 😀