Ogün abinin böyle bir fanı olması ne güzel..yasin abi bravo 😀yasin_ibar demiş ki:birşey değil... bir hafta boyunca geceli gündüzlü bi çalışma oldu... hoşunuza gittiyse ne mutlu bana ... zaten hoşa gitmeyecek bi tarafı yok... 🙂
crazymuge demiş ki:Ogün abinin böyle bir fanı olması ne güzel..yasin abi bravo 😀yasin_ibar demiş ki:birşey değil... bir hafta boyunca geceli gündüzlü bi çalışma oldu... hoşunuza gittiyse ne mutlu bana ... zaten hoşa gitmeyecek bi tarafı yok... 🙂
yasin_ibar demiş ki:Youtube.com 'da OGÜN SANLISOY videoları...buyrun doya ...
bizler de teşekkür ederiz her şey ogün sanlısoy için.bu arada tüm ogün hayranlarını da fan sitesine bekliyoruzyasin_ibar demiş ki:crazymuge demiş ki:Ogün abinin böyle bir fanı olması ne güzel..yasin abi bravo 😀yasin_ibar demiş ki:birşey değil... bir hafta boyunca geceli gündüzlü bi çalışma oldu... hoşunuza gittiyse ne mutlu bana ... zaten hoşa gitmeyecek bi tarafı yok... 🙂
mügecim teşekkür ederim ... o senin güzelliğin... diğer arkadaşlar (gurultu_27,crawlingg,eengin,dark_and_shadow,ilkerweb ve deryakulahci)
sizlere de teşekkür ederim.. sağolun...
siyah_aydinlik demiş ki:... Az önce Ogün'ün "kimdi" şarkısını dinledim ve yine dalıp dalıp kıyılara vurdum ... gerek fon gerek giriş vs. müzikleriyle eşsiz bir çalışma benim gözümde ...
bence "en güzel şarkısı " ... o zamanlar klip gelsin diye çok ümid etmiştim ; ama sonra bir de baktım yeni bir albüm ... 🙂
slyrsmh demiş ki:aaa ne yaptın sen yaf! Bende bayılıyorm o şarkıya, bi de yeni albümden Hadi Beni Güldür var, o şarkıya da bittim...