Elma ile armut kıyaslamışsınız.Forum ahalisi çok üzgünüm. Bugün büyük bir linç yedim. "Bu kafayla nasıl yaşıyorsun?" dediler. Ne kullanıyorsan bize de ver dediler... Bence yaptığı işte duyguyu daha iyi aktaran İlter Kurcala'ydı...
Sizce ben bir müzik cahili miyim , müzikten bir şey anlamıyor muyum...
Adam o kadar kötü ki ismini öğrenmeye bile tenezzül etmemiştim... Cok cahil kaldim ben muzıgı bırakma kararı aldım bu saatten sonra... zatenmuzık benı bıraktı...Hiç mütevazi olmayacağım. Evet cahilsiniz. Daha adamın adını bile yazamayan bir cahil hem de.
Muhammed Suiçmez Gripin'i tekler mesela... Müzik insanlığın ortak diliyken kategorize edilemez o bu şu diye... Mesela Messi Michael Jordan'dan iyidir , spordur... gibi.falan...Technical death metal kulvarında da gripin’in necrophagist’i dövmesiyle aşık atamaz bence, büyük haksızlığa maruz kalmışsınız.
İlter Kurcala Tender Surrender’ı yazabilirdi ama Steve Vai Acı Gerçekleri Pilot gibi icra edemezdi.
Katılıyorum. Bana bu tip şeyleri dinlemek, sokağın karşısında mis gibi butik burgerci varken, ustası çok iyi hamburger köftesi çeviriyor diye gidip McDonalds yemek gibi geliyor.Konudan bağimsız olarak, bu tür şeylerdede arkada bi ton müzisyenlik dönüyor, hani progresif havalar vs ama işte o ağlak arabesk vokal işin içine girdimi kralı olsa kurtarmaz diyorum. Tabii şahsi fikrim.
Ben o “ağlak arabesk”ten keyif alabiliyorum. İşin öznesi şarkının kendisi benim için. İnsanları insanlarla kıyaslamak zaten başlı başına komik bir olay ancak videodaki mevzu hayvan gibi iyi bir iş. En ufak bir problem göremiyorum.Konudan bağimsız olarak, bu tür şeylerdede arkada bi ton müzisyenlik dönüyor, hani progresif havalar vs ama işte o ağlak arabesk vokal işin içine girdimi kralı olsa kurtarmaz diyorum. Tabii şahsi fikrim.
Amerika tabii ki bizi kıskanıyor. Mesela Joe Satriani'nin Asik Vaysel diye parçası var ama Aşık Veysel'in Joe Satriani diye bir parçası yok... Bunlar hep yanık yapıyor dıj gucjlere...Amerika bizi kıskanıyor rüyasının bir başka vücut ve ideoloji bulmuş hali