Okulda İlter Kurcala Stevie Vai'yi tokatlar dedim diye linç yedim

Forum ahalisi çok üzgünüm. Bugün büyük bir linç yedim. "Bu kafayla nasıl yaşıyorsun?" dediler. Ne kullanıyorsan bize de ver dediler... Bence yaptığı işte duyguyu daha iyi aktaran İlter Kurcala'ydı...

Sizce ben bir müzik cahili miyim , müzikten bir şey anlamıyor muyum...

Forum ahalisi çok üzgünüm. Bugün büyük bir linç yedim. "Bu kafayla nasıl yaşıyorsun?" dediler. Ne kullanıyorsan bize de ver dediler... Bence yaptığı işte duyguyu daha iyi aktaran İlter Kurcala'ydı...

Sizce ben bir müzik cahili miyim , müzikten bir şey anlamıyor muyum...
Elma ile armut kıyaslamışsınız.
Gençlikte bu tip hatalar çok yapılır. O kafada aslında kıyaslanan şey gitaristler değil, onları dinlerken bizim hissettiğimiz şeyler ve onlara yüklediğimiz anlamlardır. O yüzden sizin söylediğiniz şeyler de, sizi linçleyenlerin söyledikleri de aslında (kabul etmesi güç de olsa) kendi egomuzun ve kabul görme isteğimizin birer uzantısıdır.
Zamanla bu tip isteklerin azalması beklenir. Ayrıca işin içine giren diğer duygularımızın da daha fazla farkında olmamız gerekir. Ben mesela kişiliği itibariyle Steve Vai'a uyuz olurum (bence son derece züppe bir adamdır ve gösteriş budalasıdır), ama büyük müzisyendir.
Ama ne yazık ki kimilerimiz yaşlansa da hiç büyümez🙂 Bunlara gitaristler de dahildir. Başka gitaristler için ağzına geleni söylemeyi marifet sayan Malmsteen, bu klasmandadır mesela.
Muhtemelen başlıktaki bu iki müzisyene sorulsa, birbirlerinin müziklerini dinlediği zaman duydukları şeyi takdir ettiklerini ve saygı duyduklarını söyleceklerdir.

Son düzenleme:
Steve Vai'ın kol açıklığı biraz daha uzun gibi geldi bana, zaten İlter Kurcala sakallı makallı ad&d cücesi gibi bir adam. Gerçi yaş farkından doğan bir hız dezavantajı oluşabilir.

Simülasyon zor olduğu için ben de Legolas-Gimli kapışmasından yola çıkarak İlter diyorum.

images (4).webp

Konudan bağimsız olarak, bu tür şeylerdede arkada bi ton müzisyenlik dönüyor, hani progresif havalar vs ama işte o ağlak arabesk vokal işin içine girdimi kralı olsa kurtarmaz diyorum. Tabii şahsi fikrim.
Katılıyorum. Bana bu tip şeyleri dinlemek, sokağın karşısında mis gibi butik burgerci varken, ustası çok iyi hamburger köftesi çeviriyor diye gidip McDonalds yemek gibi geliyor.

Konudan bağimsız olarak, bu tür şeylerdede arkada bi ton müzisyenlik dönüyor, hani progresif havalar vs ama işte o ağlak arabesk vokal işin içine girdimi kralı olsa kurtarmaz diyorum. Tabii şahsi fikrim.
Ben o “ağlak arabesk”ten keyif alabiliyorum. İşin öznesi şarkının kendisi benim için. İnsanları insanlarla kıyaslamak zaten başlı başına komik bir olay ancak videodaki mevzu hayvan gibi iyi bir iş. En ufak bir problem göremiyorum.

neden hep bir tokat sevdası ben de anlamadım.... bugün Messi Ronaldo bile birbirlerini övüyor

haa ama bak basket goat olursa işler değişir ... Jordan tek geçerim, ona en yakın da Kobe... Lebron filan büyük safsata

Geri