G
Guest
Film güzell olmuş_kaliteli oyuncular war_herkesin izlemesini tawsiye ediorum!!!
Zaten filmin en güzel yanı da, bana göre, İstanbul sahneleriydi. Gündüz ve gece yapılan manzara çekimleri etkileyici olmuş bence.hailiejade demiş ki:flim aslında çok kötü deil ama biraz daha komik yapabilermiş onun dısında cem yılmaz harika ve istanbul muhtesem gözüküyor flimde
MuZzY demiş ki:helikopter çekimleri falan fena değil güzeş olmuş .. ilk çıktığı gün gittim 🙂
İzlemeden söylüyorsun yani bunu? Nasıl fazlasıyla sigara dumanı varmış? Sahnelerde fazlaca sigara tüketildiğinden mi bahsediyorsun?blmmk demiş ki:Filmde fazlasıyla sigara dumanı varmış arkadaşlar...
Sırf fazlasıyla sigara dumanı olduğu için mi gidilmesin filme? Başka bir sebebi yok yani, öyle mi? Ülkemizde çekilen birçok filmde sigara içilen sahneler fazlasıyla mevcut. Eğer bu yönden düşünürsek Türk sinemasının kepenkleri kapatması lazım, değil mi?blmmk demiş ki:Gİtmeyin derim..
benayevsen demiş ki:Bizim işyerinde giden bir arkadaşa sordum..
- Yani işte öyle bir film çekmişler dedi.
Nasıl uyumayı başarabildin bu filmde çok ilginç hepimizin başına gelebilecek bir takım olayları bence Yılmaz Erdoğan çok güzel anlatmış ve çok beğendiğimi söyleyemeden geçemiycem..Zaten eğlenmek ve gülmek için kısacası zaman geçirmek amacıyla giderseniz aradığınızı bulmanız zor..İstanbul görüntüleri havadan ciddi çok hoş olmuş ben İstanbul'da yaşamadığım halde imrendim...Filmin sonunda vermek istediği mesajı anladığımı düşünüyorum :twisted: :twisted:rapunzelinorphanedland demiş ki:sahnede yaptıkları vasat bi stand-up gösterisini,senaryolaştırıp perdeye aktarmışlar;araya da bi kaç şehrim görüntüsü ekleyip-ki filmdeki tek izlemeye değer kareler kanımca- çok iyi bi şey yaptıklarını sanmışlar.zaten ite kaka gitmiştim,tahminlerimde yanılmamışım.ama asla untumayacağım bu filmi;çünkü kendisi sinemada izleyip de uyuduğum ilk film :uyku
Bu edebiyatta da kullanılan bir teknik ki, "geriye dönüşlü anlatım" deniyor. Aslında filmin böyle başlaması fena da olmamış. Hani işin nereden nereye geldiğini anlatmak için son sahne başa konmuş olabilir. İlk anda seyircide ilgi uyandırmak ve olayın nerden bağlandığını merak etmesi için yapılmıştır diye düşünüyorum.jointhead666 demiş ki:ve son olarak en önemli sorunda bir amatör eleştirmen olarak filmin acılış sahnesi başta gösterilmeseymiş daha iyi olabilirmiş.Cem abinin elemanlara yaptıgı güzelligi en sona yapıştırsalar daha iyi olurdu filmin kayda deger tek sahnesi bu zaten.Başa koyarak hata etmişler.