republica demiş ki:Nasıl uyumayı başarabildin bu filmde çok ilginç hepimizin başına gelebilecek bir takım olayları bence Yılmaz Erdoğan çok güzel anlatmış ve çok beğendiğimi söyleyemeden geçemiycem..Zaten eğlenmek ve gülmek için kısacası zaman geçirmek amacıyla giderseniz aradığınızı bulmanız zor..İstanbul görüntüleri havadan ciddi çok hoş olmuş ben İstanbul'da yaşamadığım halde imrendim...Filmin sonunda vermek istediği mesajı anladığımı düşünüyorum :twisted: :twisted:rapunzelinorphanedland demiş ki:sahnede yaptıkları vasat bi stand-up gösterisini,senaryolaştırıp perdeye aktarmışlar;araya da bi kaç şehrim görüntüsü ekleyip-ki filmdeki tek izlemeye değer kareler kanımca- çok iyi bi şey yaptıklarını sanmışlar.zaten ite kaka gitmiştim,tahminlerimde yanılmamışım.ama asla untumayacağım bu filmi;çünkü kendisi sinemada izleyip de uyuduğum ilk film :uyku
ya ben de filmdeki bu ilginçliği anlayamadım.çok mu akıcı?çok mu ilginç bi konu?hayattan bezmiş bi çocuk vardır,hedef onu kurtarmaktır,ee yanına da bi kız konsa fena olmaz hani!pek tabii biraz da hayatına yenilik kazandırılır ki,herşey tepe taklak olsun,aksiyon olsun.ne bu durum ne de bundan alınacak bi ders(ne gerek varsa :roll: )bence hiç de ilginç değil.ist görüntüleri haricinde kaydedeğer tek nokta-belki de-şu kapkaç çetesi ve bağlantılı kişilerin dramlarının yansıtılması.ama ne yazıkdır ki,bu detay da ''komik mi bu?'' dedirten piyasa laflar ve espri tarzıyla gölgelenir.işte böylece uyunur... :uyku