Tüh! kaçırmışım sizi. Crossfire ve onlardan önceki heavy gruba yetiştim ben. Bak üzüldüm şimdi.
nevermore demiş ki:maresalx demiş ki:serkan bizi sallamıyosun pek sanırım o kadar başarı dileklerimiz havalarda kalıyo :? ayranda içmedik ayrı düşelim
Abi olurmu öyle şey yahu 8O Zaten sürekli tesekkür ediyorum sana , öle düşünme conem 😆 😉 Mesaj kaynamış arada yoksa biliyorsun yani 😀
Neyse kısmet 😀 Baska bir konsere işallah 🙂Skull_KruSher demiş ki:Tüh! kaçırmışım sizi. Crossfire ve onlardan önceki heavy gruba yetiştim ben. Bak üzüldüm şimdi.
mooreath demiş ki:keşke böyle bi durumla karşılaşmasaydık. istanbul'daki metal piyasasının Ankara'ya göre çok geride olduğunu biliyordum ancak bu kadarını da beklemezdim ... :!:
anti-social demiş ki:ben tam tutturamadım demekki 😀
origama yarın başarılar
senin taburene de hayat su şişesi hatta damacana 😀junkcan demiş ki:anti-social demiş ki:ben tam tutturamadım demekki 😀
origama yarın başarılar
abi senin gitara "Hayat Su" kapağı çok şık durur. Sana güzel kapak olur ondan mavi mavi...
anti-social demiş ki:senin taburene de hayat su şişesi hatta damacana 😀junkcan demiş ki:anti-social demiş ki:ben tam tutturamadım demekki 😀
origama yarın başarılar
abi senin gitara "Hayat Su" kapağı çok şık durur. Sana güzel kapak olur ondan mavi mavi...
Saol Caner sizede basarılar 😉anti-social demiş ki:origama yarın başarılar
nevermore demiş ki:sende burda cevirmessen sevinirim ...