kemal çok şeye açıklık getirmiş,kafamda birçok soruyla tıkladım çünkü origam forumuna.ama şunu da demeliyim ki kemal olsa tabi çok farklı olurdu.mert arkadaşım biraz daha az deneyimli,kendinden biraz daha az emin çaldı.kötü müydü? hayır. ama kemal kadar aktif ve mukavemetli de değildi.sonuçta origam için tam da yargıya varmak üzereyken bu hataya düşmedim ve başka bir gün başka bir yerde sizi ful hazırlanmış görmek üzere bu düşüncelerimi gömdüm.ama şunu da söyliyeyim ki hürock üyeleriyle münakaşaya girmenizi hiç ama hiç yakıştıramadım.orada her grubu maksimum seviyede sahnede tutmaya çalışan,grupları kollayıp menfaatlerini düşünen,her aksaklığı tez elden düzeltebilmek için bir battalion rodi çalıştıran,ama aynı zamanda seyircinin de menfaatini düşünen bir topluluk size "5 şarkıdan sonra inmeniz gerekiyor" dediğinde onlara "hayır abicim inmiyorum bi şarkı daha çalcaz" diye karşı çıkma lüksünüz yok.boynunuz kıldan ince.amatör gruplar olarak bize bir şarkı çaldıktan sonra çıkmayın deseler de bu tüm şenliklerin menfaatineyse yapmak zorundayız.orda gitaristiniz eren'e de anlatıyordu duydum dedi ki "abi ton ayarlıyacam diye felan geciksek tamam da sorun bizden kaynaklanmadı niye erken inmek zorundayız".e ama sorunun ses sisteminden kaynaklanması,zaten programı sarkmış şenliklerin daha da geç saatlere sarkması tehlikesini bertaraf etmez ki?ama bas amfisi ama zırt amfisi ama mikser sorun çıkarmış farketmez.eğer siz bir şarkı daha çalarsanız bazı insanlar son otobüslerini birkaç dakika farkla kaçırabilirler.neyse bunlar derin konular,her şenlikte vuku bulabilcek şeyler,daha da derinleştirmeyelim.bence hürock görevlileri görevlerini mükemmele yakın bir çabayla ifa ettiler,tebrik etmek gerekir.çok zor bir iş.
origam'a ilerideki projelerde başarılar dilerim,şenliklerimize geldikleri,çaldıkları ve renk kattıkları için teşekkürederiz,ayrıca ses sisteminin cenabetliği için de özür dileme isteği peydah oldu bende,gerçekten büyük şanssızlık,amfi gidici olduğunu belli etti bizim sıramızdayken de.size patladı.bize de patlayabilirdi,eternal dreams'e de patlayabilirdi ne biliyim geldi durdu size patladı.baya üzüldüm bu olaya ama ne yalan söyliyim yerinizde olmak istemezdim 🙂
ilerde başka organizasyonlarda görüşmek dileğiyle.