Anladım demek istediklerini sima olarak bilmiyorum seni ama madem konuşmalara tanıklık etmişsin olayları daha ii anlamanı beklerdim çünkü gerçekten bize soundchecke başlayalı 5 dakika olmadan ve bas gitardan ses gelmezken başlayın acele edin gibi laflar söylendi kısacası bas gitarsız çalın denildi ve biara basçımız anıl kardeşim gitarı çıkardı sahneden iniyorduki (haklı olarak)zor ikna ettik 😀 biz oraya kimseye bi garezle veya münakaşa amacıyla gitmedik şelenip şenlendirmeyye gittik problemler çıktı çıkar olasıdır
doğaldır ancak bunun biraz daha tolere edilebilir ve hesaplanır olması gerekmezmi üstelik parça anons edilmişken çalmadık bu seyriciye nasıl yansıdı sence?? Biz afişte yazan saattemi çıktık hayır demekki önceki gruplarda fazlaca kulanmış zamanı neyse..
doğaldır ancak bunun biraz daha tolere edilebilir ve hesaplanır olması gerekmezmi üstelik parça anons edilmişken çalmadık bu seyriciye nasıl yansıdı sence?? Biz afişte yazan saattemi çıktık hayır demekki önceki gruplarda fazlaca kulanmış zamanı neyse..