A
avoidantgirl
origamın yeni kadrosu...hiç zannetmiyorum ki uzun ve basarılı geçicek ama gene de başarılar.. :twisted:
avoidantgirl demiş ki:origamın yeni kadrosu...hiç zannetmiyorum ki uzun ve basarılı geçicek ama gene de başarılar.. :twisted:
deerrudolf demiş ki:Bu size yardımcı olacak Mert, Bornx Mert mi? Eğer öyleyse en önden izleyeceğimdir. 😆
pitch-dark demiş ki:Çarpılırsın valla, taş olursun taş. Kabuklu yemiş olur düşerim kafana.
DeadLead demiş ki:avoidantgirl demiş ki:origamın yeni kadrosu...hiç zannetmiyorum ki uzun ve basarılı geçicek ama gene de başarılar.. :twisted:
Keşke böyle birşey yazmasaydın.. Açıkçası can sıkıp moral bozmaktan başka bir işede yaramıyo boyle şeyler.. En azından benim için öyle. E sırf bunu yazmak için hesap actığını görüncede iyi niyeti iyice ortadan kalkıyo açıkçası. İnsan bi bit yeniği aramaya başlıyo. Ben hayatım boyunca hiç en iyisi olucam, olucaz, daatıcaz gibi bi kelime kullanmadım, sadece elimden geleni yapıcam, olursa olur olmazsada olmaz zaten. Hem ortada birşeyde yokki iyi yada kotu diyebilesin.. Neyse birini kırdıysam affola.. Sadece cok canımı sıktı ondan bu..
nevermore demiş ki:deerrudolf demiş ki:Bu size yardımcı olacak Mert, Bornx Mert mi? Eğer öyleyse en önden izleyeceğimdir. 😆
Evet cover projesinde bize yardımcı olacak Mert , Bronx Mert , bekleriz 😀
qataloq demiş ki:pitch-dark demiş ki:Çarpılırsın valla, taş olursun taş. Kabuklu yemiş olur düşerim kafana.
Tabii.. O hepimizin "hayatının anlamı" dimi? 😆 😉 😛
deerrudolf demiş ki:Bu Mert'i benden başka sevmeyen yok mu? Şu alemde Mert'ten bir tek ben mi nefret ediyor, bir tek ben mi tiksiniyorum? 😆 Atacam ben yemişimi, bana ne?!
nevermore demiş ki:Origam 'ın Salı gunleri Yolcu'da olacak programı
iki hafta sonra ki 16 Ocak Salı gunu baslayacak ilginize , bilginize efem 🙂
Bronx demiş ki:Konsere çağırıyorum param yok diyorsun , kuruyemişin kilosu ne kadar haberin var mı ? Bence tarladan ayçekirdeği toplayıp , bi güzel kurutup harmanlayıp çitleyebilirsin en önde 😀 Nefretinden dolayı teşekkürü bir borç bilirim. 8)