Orion / Orion Cover
Lead Guitar : Kerem Akdeniz
Rhythm Guitar : Benan Aydın
Drums : Amaç Keskin
Bass Guitar : Ahmet Eren
#cliffburton
Son düzenleme:
çok teşekkürler, evet onun gibi bir şey 🙂 isimlerimizi yazalım okŞapka çıkardım. Ve fakat grubun üyeleri kimdir ? Başlık "Müziğini Tanıt" evet ama, grubun üyeleri kimler ? Neredensiniz ? ORION, bir Metallica tribute grubu mu ?
Tolga abi selam! İşten güçten fırsat buldukça keyifli işlerle uğraşmaya çalışıyoruz teşekkür ederim 🙂Kerem Akdeniz ? Petrucci modeli Music Man? Bu bizim Kerem olmasın ? Memleketi Sinop olan ? Yanıldım mı acaba ?
Nihayet İzmir'de bir proje oluşmuş herhalde. Çok sevindim.
Çok sevindim Kerem. Selamlar.Tolga abi selam! İşten güçten fırsat buldukça keyifli işlerle uğraşmaya çalışıyoruz teşekkür ederim 🙂
Lead Guitar : Kerem Akdeniz Rhythm Guitar : Benan Aydın Drums : Amaç Keskin Bass Guitar : Ahmet Eren
#cliffburton
çok teşekkürlerMetallica'nın en güzel şarkılarından biri.
Elinize emeğinize sağlık.🤟
Çok teşekkürler. Gittikçe ısınıyoruz , evet.Önceki videonuzda mevcut olan senkronizasyon problemi bu videoda yok gibi görünüyor. Güzel çalışma olmuş bence. Tebrikler.
Biz teşekkur ederizKeyifle dinledim, teşekkür ederim.
Teşekkürler. İnanın 2 sene aradık ve nihayet bulduk Ahmet imiziHepinizi ellerine sağlık
Basçı arkadaş müthiş, 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Çok mutlu olduk teşekkürlerOrjinalini bile sonuna kadar dinlemiyorum, sizin klibi sonuna kadar izledim. Elinize sağlık. Explorer’ları ayrı bir beğendim 🙂👍🏻🤘