DaRkShInE demiş ki:En az 60lık amfi,wah,drive,distortion(ve evet ses sistemine girmek için pre-amp şart)amfi üzerindeki reverbleri pek sevmem o yüzden digital reverb(analogunu alıcağınıza gider 2 tane 60lık tüplü marshall alırsın ki onların içindeki reverb devresi de analog 😆 )ve her ihtimale karşı yedek bir gitar.....
😆sharlathan demiş ki:DaRkShInE demiş ki:En az 60lık amfi,wah,drive,distortion(ve evet ses sistemine girmek için pre-amp şart)amfi üzerindeki reverbleri pek sevmem o yüzden digital reverb(analogunu alıcağınıza gider 2 tane 60lık tüplü marshall alırsın ki onların içindeki reverb devresi de analog 😆 )ve her ihtimale karşı yedek bir gitar.....
Bir randall 150 watt kafa amfi ve 4/12 lik cabin,bir distortion,wah,delay,reverb,chorus,phaser,octave,pitch,drive pedalları,bir jackson sl1,bir les paul işini görür!
Yalnız bri tanede rodie işe alman şart!
sharlathan demiş ki:DaRkShInE demiş ki:En az 60lık amfi,wah,drive,distortion(ve evet ses sistemine girmek için pre-amp şart)amfi üzerindeki reverbleri pek sevmem o yüzden digital reverb(analogunu alıcağınıza gider 2 tane 60lık tüplü marshall alırsın ki onların içindeki reverb devresi de analog 😆 )ve her ihtimale karşı yedek bir gitar.....
Bir randall 150 watt kafa amfi ve 4/12 lik cabin,bir distortion,wah,delay,reverb,chorus,phaser,octave,pitch,drive pedalları,bir jackson sl1,bir les paul işini görür!
Yalnız bri tanede rodie işe alman şart!
sharlathan demiş ki:"Mesa boogie road king combo full cabinet" dışında pek fantazilik bir yanı yok bence setupunun...Gerçi les paul supreme modelide pek ucuz değil doğru!
Ben biraz şakaya vurdum o kadar,herkesin fantazileri var elbet! 🙂
Bana göre kişinin zevkidir tartışılmaz ama bir barda çalmak için 60 watt üzeri bir amfiye para vermek yerine bir amfi simülatörü alınabilir(ben tech21 tri-a.c kullanıyorum)bunun yanında bir distortion ve reducate cihazı yeterli sanırım....
Tabi ihtiyaç varsa chorusudur,wahıdır,delayıdır alınabilir...
sharlathan demiş ki:"Mesa boogie road king combo full cabinet" dışında pek fantazilik bir yanı yok bence setupunun...Gerçi les paul supreme modelide pek ucuz değil doğru!
Ben biraz şakaya vurdum o kadar,herkesin fantazileri var elbet! 🙂
Bana göre kişinin zevkidir tartışılmaz ama bir barda çalmak için 60 watt üzeri bir amfiye para vermek yerine bir amfi simülatörü alınabilir(ben tech21 tri-a.c kullanıyorum)bunun yanında bir distortion ve reducate cihazı yeterli sanırım....
Tabi ihtiyaç varsa chorusudur,wahıdır,delayıdır alınabilir...
BLaCK_MaGiC86 demiş ki:30 watt amfi distortion,wah,delay bence gayet yeterlidir ama paran varsa bilemycem🙂
gorkyeah demiş ki:sansamp gt-2 nin de di-box özelliği var dimi?