Arkadaşlar merhaba. İlk Saklıkent konserinizden bu yana sizi hiç izlememiştim bugünkü BarFly konserine kadar... Değişen pek de bir şey olmamış, umarım yapıcı olur, bir kaç eleştirimi paylaşmak istiyorum...
Bence bu tarz müzikte, sizden sonra çıkan Deja-Vu'dan da öte bir performans göstermeniz gerekiyor. Sahnede bunu sağlayacak sadece 1 tane vokal gözüme çarptı. Davulcunuzunda bu müzik için hafif kaldığını gözlemledim, detayına girip de anlatamam ama "şu eksikti" diye ama davul böyle... Ne bileyim, Olsa da oluur olmasada havasındaydı bence? :roll:
Gitaristinizin tonları yanlış, çıkardığı şeyler yanlış. One Step Closer'da özellikle 'belki akor fırladı bilmiyorum ama' abi o neydi yaa, yapma Allah aşkına... Bu gruptaki görevini keşke yeniden gözden geçirsen? Keza 2. vokal? Abi gerekli mi? Grubun ihtiyaç duyduğu bir işi, umduğu sound'u elde etmenizde gereğini yapıyor mu hakikaten? İşiniz sırf eğlence değilse, İleride inşallah görürsünüz o günleri ki; Menajer bu adama eşit bölünen parada, onun hakkını uzatırken cız etmez mi için ya? Bilmiyorum... :?:
Basçı kısaca şıktı, vokal detone. Ama ilk Saklıkent'e oranla gözle görülebilir bir fark söz konusu, bir şey diyesim gelmedi. Bestelerinizide önceden dediğim gibi, başarılı buluyorum. Umarım bir yarışma görür kendileri.
Neyse, düşüncelerim bunlar. Umarım "yaa ne demişsin sen kardeş be" demezsiniz.. İzledim, gördüm, yardımcı olabilmek adına farkında değilsenizdir belki diye göstermeye çalıştım bir kaç eksiği. Umarım hırlamazsınız bana. Sevgiler + Saygılar + Başarılar .