Bahsettiğiniz tonu mi audio crunch box veriyor bj ile...Namı diğer marshall in a box...Plexitone tavsiye ederim, BJ tombik tonlu bir amfi. Hangi pedali takarsan tak Marshall daki o glassy tadi veremiyor. Beni istedigime en cok yaklastiran plexitone oldu.
Dostum ocd leri dinledim de fazla sert geldi bana 🙂Bu ankette OCD nasıl olmaz?!
Carl Martin Plexitone için dedim hocam. Fender BJ srv tonu için çok uygun bir amfi değil bence. Tellere vurduğunda SRV gibi bir punch vermiyor ne olursa olsun, amfinin karakteri genel olarak biraz fazla tok, SRV vari bir ton yakalamak için Bj yi biraz plexi'ye yaklaştırmak gerekiyor kanımca.Bahsettiğiniz tonu mi audio crunch box veriyor bj ile...Namı diğer marshall in a box...
Carl Martin Plexitone için dedim hocam. Fender BJ srv tonu için çok uygun bir amfi değil bence. Tellere vurduğunda SRV gibi bir punch vermiyor ne olursa olsun, amfinin karakteri genel olarak biraz fazla tok, SRV vari bir ton yakalamak için Bj yi biraz plexi'ye yaklaştırmak gerekiyor kanımca.
Basarili bir tanimlama olmamis sanki. Buna gore birsey soylemek zordijitallikten uzak cayir cayir sicak tonlar arayan biriyim.
Derken hocam tam anlayamadim 🙂BB+ .. Yaklaşık 6-7 yıldır fikrimi değiştiren bir pedal görmedim.. Üstelik 3-4 kez çaldım en fazla bu pedalla, toplasan 2 saat filan.. Hala da almamışım, ne büyük gaflet..