Taa eskiden senden digitech prosesör almıştım sanırım 😀 Nicki karıştırmıyorsam 🙂eskiden bu forum daha güzeldi.
Taa eskiden senden digitech prosesör almıştım sanırım 😀 Nicki karıştırmıyorsam 🙂eskiden bu forum daha güzeldi.
Senin Charvel'e 500 lira önerdim diye yapıyorsun bunları değil mi?Hortlatalım madem. İnanır mısınız, hala varlar.
İletişim kurma konusunda çok da başarılı olamayan ,sosyal olarak kısmen izole kişilerin limanıdır sosyal medya ,hele de işin içinde müzik varsa, belki bir adım kendimizi zorlayabilir, yardımcı olabiliriz. Bir kaç kez başıma geldi, çok sinir bir durum. En saçma alışveriş tekliflerinde bile yarı şaka yarı ciddi mutlaka cevap veririm, teşekkür ederim. Yapılacak şey basit bence, bu arkadaşları bir kere uyarıp tekrarlayan saygısızlıklarda yok sayalım diyorum, tıpkı onların bize yaptığı gibi. Kısacık özelden soruma sayfa sayfa cevap yazıp'' hocam umarım aydınlatıcı olabilmişimdir'' diyen aslan gibi adamların da bu forumda bulunduğunu da unutmamak gerekir.Hortlatalım madem. İnanır mısınız, hala varlar.
Senin Charvel'e 500 lira önerdim diye yapıyorsun bunları değil mi?
🙂
Bu insan bazen de benim. İşten eve yorgun argın geliyorum. Ölmüşüm. Kafa dağıtmak için foruma gireyim diyorum, bir bakıyorum özel mesaj. Bir soru sorulmuş. Ama ne soru 🙁 Detay detay detay, ihtimal, seçenek, ya öyle olmazsa ya bunu denerse... Bazen soru o kadar tuhaf gelebiliyor ki, anlatmaya gaz ve toz bulutu Nebula'dan başlamak gerekiyor. Abov!
Burası tabi ki forum, insanlar bilgi alışverişi için buradalar. Eğer o bilgi bende varsa paylaşmak boynumuzun borcu, da, iyi de, sonra yazarım denilerek unutulup gidiyor işte.