Ya kardeşim sizin durum gene iyi.Geçenlerde gecenin bir yarısı bir mesaj geldi.Bass gitara yeni başlıyorum filan yardımcı olabilirmisiniz diye.1 saat sonra cevap yazdım seve seve babında kendi tecrubelerimi yardımcı olabileceğim konuları filan.Fakat gel gör ki adamdan cevap yok.2 gün kontrol ettim mesajı.Hem özel mesajı görmüş hemde her gece foruma giriyor.En azından baktığım gecelerde.Kardaş sen hayırdır yani.
Gerçi bu durum sizinkiler kadar sinir bozucu bir durum değil ama bu durumda özel mesajlara cevap verilmeyen durumlara girer yani.
Yok abi ne teşekkür ne bir ses ne bir seda. Göremedik ondan bir vefa . (İstemeden kafiye oldu la 😀)Bir teşekkür bile mi etmedi? Bunu demek istiyorsan (ben öyle anladım) büyük ayıp hakikaten.
Kendim için istiyosam namerdim. Valla öğrencilerime lazım. 🙁Arkadaşlar alım satım hırsından sıyırmak üzeresiniz. Bence cevap yazmayan üyeleri katran ve tavuk tüyüne bulayıp meydanlarda gezdirelim. Oldu olacak.
😀😀😀😀Arkadaşlar alım satım hırsından sıyırmak üzeresiniz. Bence cevap yazmayan üyeleri katran ve tavuk tüyüne bulayıp meydanlarda gezdirelim. Oldu olacak.