özlem tekin gibi bir ismin başlığından soguttunuz beni inanın...sevmeyen arkadaşlardan çok senin yazdıklarını okumak buna sebep serox....yeter artık ...özlem kendini bu kadar savunmaz..(zaten o güler adam sen de der geçer),ne bu yaa..serox,hepimiz seviyoruz özlemi(tekinistler yani)..ama aşkın kör etmesin gözünü ,sakin ol biraz..inan özleme şüpheyle bakan insanlardan biri olsam sırf senin yüzünden özlemden nefret edebilirdim ,çok itici hale getiriyosun bizi...
kavga etmek için değil de özlemi konuşmak için kullansanız şu forum daha iyi olmaz mı...hele bu ara bu kadar gündemde ve konusulacak konusu varken...
kimse özlemi sevmek,onu bizim gözümüzle görmek zorunda değil...
gelelim rock konusuna...özlemi rock ypıyo diye değil,özlem oldugu için seviyorum,özlemin de derdi değil o "rocker" etiketi,ki hep kaçtı o si kız rock kraliçesi yakıştırmalarından..sıfatlar için yaşasaydı kendine bi sıfat seçer ona oynardı...ama o hayatı bütünüyle alıp kendi için yaşıyor...eğer piyasadaki o rocker değil laflarına taksaydı ona göre davranır kimseye laf ettirmezdi...ama takmıyor işte..keşke siz de takmasanız biraz...
cidden serox biraz sakinleş...