crnky demiş ki:Bence de rock yapmıyor. Hatta bu başlık başka foruma taşınmalı diye düşünüyorum
serox demiş ki:Ne kadar dinlediğin belli!Eski albümler ha! 🙂
son albümünü dinleyerim belki... "Tek başına" adlı albümü, filmlerde oynaması vs gibinedenlerden dolayı rockçı tanımlamasına uygun olmadığını düşünmüştüm. Bir de albümden bananeyse canlı performansı napıyim 😀serox demiş ki:Bak yukardaki arkadaşım Özlem Tekin2in tarihin i madem bilmiyorsun rock değil diye atıp tutma! Gayet rock yapıyor son albümüyle de oldukça gün yüzünde Hadi alvbümden banane diyorsan sahne performansı var. Bilmeden lütfen konuşmayalım.
Rocl Nedir? Bilmem bişi işte 🙂
Vaybe ben mi rock'tan anlamıyacam ben yıllardır rock müzik dinlerim saçma saçma'da konuşmuyorum hemde neyse konu kapansın bana söylediğin şu laflar'la ne kadar seviyesiz olduğun gözüküyor.serox demiş ki:Arkadaşlar belirlediğiniz kalıplarda Özlem Tekin'i dinleyin o zaman yapcak birşey yok anlaşılan.
Sinandemir adlı kişilik sevmeyenlere asla saygısızlık etmedim. Saçma saçma konuşma! Rocktan anladığını da düşünmüyorum...
😀 😀 😀 Çok komiksin sana cevap vermiyorum.serox demiş ki:Rock müzik dinliyorsun ha! Ve işte rocktan anlayan eşsiz bir kişilik oluyorsun değil mi! 😀 😀
Tamam hadi konu kapansın. Korktum ben sizden 🙂