zombilirkisi demiş ki:dün maçolar adlı bir dizide gördüm dumur oldum..
sana da iyi dumurlar o zaman. 😉
zombilirkisi demiş ki:dün maçolar adlı bir dizide gördüm dumur oldum..
merve_tekinist demiş ki:Ardentguitarist demiş ki:Kesinlikle ve kesinlikle yapmaması gereken bir şeyi iki kere yaptı. Resmi sitesinde yöneticiydim ve bıraktım artık. Bu kadın rock yapıyor diye düşünüyordum ama rock yapmakla kalmamalı yaşanmalı. Benim için manken şarkıcılardan hiç bir farkı yoktur. Bir taraftan dizi bir taraftan mankenlik bir taraftan şarkıcılık bir taraftan başka başka şeyler... Yapmak istediği tek şey popülist kültürde gündeme oturmak... Eğer ben bu tür olaylar olduktan sonra hala Özlem seviyorum diyebiliyorsam bu sadece ve sadece subjektif olduğumu, geri zekalı geri zekalı onu tanrı gibi gördüğümü, yaptığı şeylerde illaki mantık arayacağımı gösterir. Ben geri zekalı değilim.
Zaten bu kadar dengesiz olamaz bi insan. Son 5 görüşmemden ilkinde müziği bırakıyorum çünkü dinleyiciye ulaşmak artık çok zor deyip ikincisinde küçük çalışmalar yapacağım deyip üçüncüsünde dizi projelerim var deyip dördüncüsünde sinemayı beşincisinde albüm geliyor diyor. Yok kardeşim albüm malbüm istemiyorum. Eğer çıkacaksa da rock adı altında çıkmasın. Pop albüm çıkarsın. Bu kadar popülist tavırlarda bulunuyorsa albümünde de pop yazıversin. ha bir eksik ha bir fazla. serox !!! sakın savunmaya geçme... Bu konuda benimle tartışmayın !!! bu hareketler rock müzisyenine yakışmıyor !!! Rock bu değildir !!!
serox artık farklı bi gündem olmuş her bişi yazan serox savunma diyor ama ben senin düşüncene hiç katılmıyorum senide tanıyorum yöneticilik yaptıgın dönemden ama Özlemin bi hayat biçimi var bi farklılığı var istediğini yapar istediğini yapmaz o ona kalmış ya ben şunu hiç anlamıyorum Özlemde yetenek var süper bi sesi var süper sahnesi var mükemell şarkı sözleri var birbirinden güzel albümleri var ve resim heykel oyunculuk yetenekleride var ve ıyunculugunu gösteriyor..Ve oynadıgı rollerde süper birlikte rol aldıgı insanlar Türkiyenin en çok seyredilen kişileri Özlem bugüne kadar ne yaptıysa o gündem oldu neden ? çünkü o işi süper yaptıda o yüzden
bluesrocknroll demiş ki:ardent kardeşim hep derim özz hakınnda en doğruları o bilir diye
şöle tek tek sıralama yapsak kimin ne yaptğı ne foto çektirdiği kimseyi ilglendirmez biz müziğini tartışıyoruz ona bakılcaksa hangi santaçının kiminle kaç kere yattığını konuşlumuyor en azıdan özlem içindekileriyle ben buyum diyor saman altından su yürütmüyor..
oyunculuğa gelince yapabilen yapar sonuçta oda bir sanat dalı kötü olan ney yapabilen yapar
biz onu bü yüzden seviyoruz içindikleri haykırabiliyor tüm gerçekliğiyle diğerli gibi susurak faili meşhul işler yapmıyor
hala seboyla kıyaslayabilenler varsa forumda ben bişey demiyorum artık sebop iyi çığlık atıyor özlem iyi böğürüyor sebo böğüremez özlem çığlık atamaz atarlar ama ne akdar güzel bilinmez
tek kelime özgürlük denen bişey var yapabilen yapar yapandan KİME NE yapamayandanda biz ne ?..
PepeLePew demiş ki:Özlem güzel müzik yapıyor. Ve tarzı ne olursa olsun kendini dinletiyor, bu ilk albümünden beri öyle ki bazen tek bir albümünde bile tarz karmaşası oluyor. Son albümüde buna örnek.
Bu ülkede film çekmeyen şarkıcı, rocker vs. kaldı mı? Neden herkes Özlem Tekine yükleniyor? Ona bakarsanız yıllar öncede yazın öğle saatlerinde kanal d de program sunuyordu, o zamanda severek ve ilgiyle seyrediyorduk...
Demir Demirkan dan Athenaya kadar hemen hemen butun müzisyenlerin filmleri ortalıkta, neden zamanında onlardan bahsedilmedi de şimdi Özlemden bahsediliyor?
Bunun tek bir açıklaması var, çekemiyorsunuz arkadaşlar...
Madem sevmiyorsunuz veya hoşunuza gitmiyor, seyretmeyin, takip etmeyin...
serox demiş ki:Sanırım pepe arkadaşım değinmek istediğim noktaya güzel bir şekilde değinmiş. Nedir bu çekememezlik.
Ardentguitarist arkadaşım onun sitesinde yöneticilik yaparken rockçı olduğunu düşünüyordun da şimdi mi fikirlerin değişti. Bence sen Özlem'in rock tarihini bir araştır derim ben bir arkadaşa nasihatta bulunmuşun benim de nasihatım bu. Özlem Tekin kimsenin yapamadığı rockı sahnede gerçekleştirecek kadar iyi ve mükemmel. Üstüne sahne sanatçısı tanımıyorum.
Evet onun oyunculuk gibi yönleri var. Kötü oyuncuysa hatta küfret ama değil. Bi noktadan sonra da alkışlamayı bilmeli diye düşünüyorum. Beğenmek zorunda değilsin ama saygısızlıkta etmek zorunda değilsin hakkın yok zaten. Onu sevenlere saygı duymak zorundasın en başta. Özlem Tekin kesinlikle bir rock sanatçısıdır. Sahnesini bilenler bilir!!!
Ardentguitarist demiş ki:Hala rock'ı sadece müzik olarak değerlendirmeye devam et sen. Zaten başka bişey olarak göremezsin. boşuna uğraşma. Kapasiteni zorlama...
Ben söylediğim hiç bir şeyi ispatsız sunmam. Hepsine teker teker ispat gösterebilirim. Peki sen ?
Kimi dinleyip kimi dinlemeyeceğime sen karar veremezsin bunu bil !!!
Ben bu kadar Özlem'in müziğinin iyiliğine her hangi birşey demezken sen gelip hala benim müziğine bişey dediğimi düşünürsen bu da senin kapasiteni gösterir.