Ardentguitarist demiş ki:Birincisi ben Özlem Tekin'i Volvox'tan beri tanıyorum. Özlem'in rock yapmadığına dair yazdığım ilk yazımda Özlem'le son 5 görüşmemi anlattım.
İkincisi serox kapasiteni yine gösterdin. Ben resmi sitesindeki yöneticilik görevimi iptal ettiğimi söyledim.
Üçüncü pepelepew sende dahil olmak üzere bana rock ne demektir açıklayamıyorsunuz. Gelip birde benim rock ile ilgili düşüncelerimi bilmeksizin yargılama. Üzerimdeki elbiselerle rock alakasızdır. Şu an üzerimde koyu mavi bir t-shirt var ve bu rockla hiç bir alakası olmayan bir ayrıntıdır. Ben rock müziğin giyimle alakalı olduğuna dair hiç bir şey dememişken sen gelip böyle bişey dediğimi düşünerek böyle bir cevap vermişsen bu da senin kapasiteni gösterir.
dördüncü siz zaten objektif olmadığınızı yazmışsınız. tartışmak için değil kısır bir döngü için yazıyorsunuz bütün yazılarınızı. subjektif bir bakış açısıyla neyi doğru görebileceksiniz ki ? bir yere sadece bir pencereden bakılmaz.
Neyse size çıplak resimlerle, magazin malı güllü dallı şarkıcınızla mutluluklar diyeyim.
Objektif olamayan, bütün mesajlarıyla kapasitenin asgariliğini sergileyen, rock'ı rok yazacak kadar küçük gören, rock'ı sadece notalar ve sözün birleşimi sonucu oluşan bir müzik gören düşüncelerle biraz zor işiniz...